2777
2789

من ۷ ماهمه

هرروز جاروبرقی میکشم

لباساشو رو میشورم(لباسشویی ندارم با دست)

همجارو با دسمال پاک میکنم

اشپزخونه رو تمیز میکنم ظرفارو میشورم

حمام و دسشویی رم میشورم 

حمومم میرم  هرروز همه اینکارو میکنم

😂😂تازه شوهرمم بهم میگ تنبلی🤣

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ ماهمههرروز جاروبرقی میکشملباساشو رو میشورم(لباسشویی ندارم با دست)همجارو با دسمال پاک میکنماشپزخ ...

دمت گرم بابا من خیلی پلشت شدم یه ادم وسواس بودم الان یه ادم بشدت شلخته بچه تون چیه؟

من ۷ ماهمههرروز جاروبرقی میکشملباساشو رو میشورم(لباسشویی ندارم با دست)همجارو با دسمال پاک میکنماشپزخ ...

احسنت ماشالله

منمدگارامو میکنم ولی دیگه نه اینقد زیاد

دمت گرم بابا من خیلی پلشت شدم یه ادم وسواس بودم الان یه ادم بشدت شلخته بچه تون چیه؟

دختره عزیزم

همجا تمیز باشه ارامش میگیرم

چون افسردگی گرفتم تو بارداری میخوام‌روحیم سرجاش باشع

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختره عزیزمهمجا تمیز باشه ارامش میگیرمچون افسردگی گرفتم تو بارداری میخوام‌روحیم سرجاش باشع

اهامنم افسردگی گرفتم اوایل بارداریم خیلی مشکلات بوجوداومدش شکرخداالان ارومه کلی خب فکرهاادموول نمیکنه

😂😂😂دعای شوهرت میدونی چیه خدایا این روزا تموم نشه😂

نه اتفاقا همش مگیه کب تموم بشه یامیگم کجابومیده یاکارهام مونده هفته ای یه بارم اون بدبختومیبرم  حموم منوشیوکنه سربچه های قبلم اینجوری نبودم اصلااهاااا