2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاد باش هرچی بیشتر گوشه گیر بشی بیشتر اذیت میشی برو مامونی مهمون دعوت کن غذای ساده درست کن لباس و وسایل نی نی رو بخر و بچین لذت ببر

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

آخه خونریزی داشتم استراحت مطلقم

انشالله رفع میشه بگو شوهرت کتاب بخره برات بخونی 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خیلی سخت بود من همیشه دور و بری هامو می‌دیدم باردارن خیلی حالشون خوب بود من استراحت مطلق حالت تهوع ا ...

از ظاهر قضاوت کردی

ب اون روزایی فکر کن ک حسرت الان رو می کشیدی

عزیزم بشین فیلم ببین 

ی فیلم ترکی شروع کن

بارداری یکی از سخت‌ترین روزهای زندگی آدمه پر از استرس پر از درد و محدودیت ولی برای کسی که بچه دوست داره ارزششو داره و اینکه بچه داری هم خیلی سخته اصلا اون چیزی نیست که دیدی باید خودت تو موقعیتش باشی ولی همه اینا زود میگذره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سلام دوست عزیز..

خیلی از بچه ها توانایی خرید کاپشن(لباس گرم) ندارند کم کم هوا سرد می شود و پیاده مسیر مدرسه تا خانه را می روند ، برای کاپشن و کفش و... کودکان مددجو، با شرایط اضطراری، شما می توانید یاری کنید..

دوستانی که تمایل دارند کمک کنند به شماره کارت

5022291516504212

خیلی سخت بود من همیشه دور و بری هامو می‌دیدم باردارن خیلی حالشون خوب بود من استراحت مطلق حالت تهوع ا ...

ن بابا اونا اون لحظه که پیش تو بودن حالشون خوب بوده

اگه حالشون بد بود نمیومدن پیش تو میموندن خونه

تو بارداری ادم یه لحظه خوبه یه لحظه بد

سه ماه دوم خوبه

از همین حالا شروع کن مشاوره رفتن حتی مشاوره بهداشت ولی مداوم برو چون اگه درگیر افسردگی بشی واقعا سخته نه از بچه لذت میبری نه بچت نرمال بزرک میشه 

چون بچه داری سخته بخوای با افسردگی هم واردش بشی دیگه هیچی 

ازت خواهش میکنم حتما حتما بری مشاوره و باهاشون صحبت کنی و بیخیال نشی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم استراحت کن و فقط به فکر خودت و بچت باش منم مثل شما مطلق بودم بعد خونریزیم خوب شد دکتر گفت میتونی فعالیت داشته باشی درست یکماه بعد دچار زایمان زودرس شدم و نی نی مو از دست دادم الان میگم کاش ها آخر می‌خوابیدم اولا به خودت استرس نده دوما استراحت کن