2777
2789
عنوان

میخوام قرص 😭😭💔

877 بازدید | 63 پست

متادون ۴۰بخورم توروخدا نصیحت نکنید خستم اون از شوهره خسیس بد اخلاق  اینم از بچه طلاق بودنم پدرم سرش پیش زنش و بچه هاش گرمه یه زنگم نمیزنه اونم از مادرم سرش به دخترش شوهرش گرمه نه میتونم طلاق بگیرم نع پشتی باننی دارم لعنت بهتون حتی خدا هم باهام لج هس از روزی که پا گذاشتم رو زمین فقط بد شانسی خود کشی میکنم نمیمیرم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بکشی مهم نیس خودت کمک کن زن قوی باشه کسی نخواست مهم نیس مهم  خودتی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه نمردی وبدترناقص شدی دیگه پشیمونی سودی نداره خیلیاهستن همین الان وهمین لحظه زندگیشون هزاربرابربدت ...

میدونی تو شهره غریب زندگی میکنم حتی یه بار تا من زنگ نزنم خونوادم بهم زنگ نمیزنن به شوهرم میگم خونمون رو عوض کن کرایه خیلی میدی تمام رهن خونه بگیر به صورتم انقد جیغ زد حتی میخواست قندان رو پرت کنه برام😭😭