2777
2789

حالا جدا از این وضعیت اجتماعی و همگانی هممون!!!

با وجود پدر بشدت بی مسئولیت که شوهر بنده تشریف دارن که خودم هنوز نمیدونم بابت ازدواجم درست تصمیم گرفتم یا نه که ۸۰ درصد حس میکنم اشتباه کردم هیچ وقت بچه دار نمیشم

من خودم تو شرایط سختی بزرگ شدم افسردگی زیادی دارم هیچ وقتتتتتت دلم نمیخاد یه بچه مظلوم مادری مثل من و پدر احمقی مثل شوهرم داشته باشه

ولی عمیقا به کسایی که زندگی نرمالی دارن و تو اسایشن نه مثل من مدام تواسترس و حال بد!!!!! که میتونن به بچه دارشدن فکر بکنن حسودیم میشه خوشبحال هر کی که تو زندگیش ارامش داره

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل شوهرت چیه؟

اعتیاد به الکل

بهتره بگم مبتلا به جوگیر بودن از این ادمایی که تند و بد رانندگی میکنه تصادف میکنه نمیشه بهش تکیه کرد

مرسی که اینجوری فکر می‌کنی 

چند تا تاپیک قبل آدمی بود که با اعتیاد باردار شده بود 

و هر چی می‌گفتیم اعتقاد داشت خدا خواسته من حامله شم ! 

انگار نه انگار که فقط حاملگی مهم نیست 

سلامت بچه اس که یک دنیا ارزش داره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
مرسی که اینجوری فکر می‌کنی چند تا تاپیک قبل آدمی بود که با اعتیاد باردار شده بود و هر چی می‌گفتیم اع ...

بمیرم بر بچهای این مدلی شوهر منم اعتیاد به الکل داره یجورایی

اعتیاد به الکلبهتره بگم مبتلا به جوگیر بودن از این ادمایی که تند و بد رانندگی میکنه تصادف میکنه نمیش ...

پس به نظرم بچه نیار خودتم زیاد ناراحت نباش سرنوشتتو قبول کن 

سعی کن خودت با خدا باشی و به خدا تکیه کنی بدون خدا آدمو باد میبره ...

حسبی الله ❤
پس به نظرم بچه نیار خودتم زیاد ناراحت نباش سرنوشتتو قبول کن سعی کن خودت با خدا باشی و به خدا تکیه کن ...

ای بابا من دارم نابود میشم اگه شرایط عوض نشه مجبورم بخاطر اسایش و امنیت جانی خودم جدا بشم

ای بابا من دارم نابود میشم اگه شرایط عوض نشه مجبورم بخاطر اسایش و امنیت جانی خودم جدا بشم

خب اگه قضیه تا اون حد حاده که امنیت جانی نداری همین حالا اقدام کن 

ثابت هم کنی حق طلاق رو دادگاه بهت میده 

حسبی الله ❤
خب اگه قضیه تا اون حد حاده که امنیت جانی نداری همین حالا اقدام کن ثابت هم کنی حق طلاق رو دادگاه بهت ...

واقعااااا؟ چطوری ثابت کنم فیلم بگیرم؟

🙂🙂🙂

من از زندگیت و شرایطت خبر ندارم اگر برای کمک به شوهرت همه کار کردی و اصلاح نشده ،اگر حمایت خونواده ات رو داری میتونی به راه دیگه هم فکر کنی،خودتو نجات بدی و برای زندگیت و آرزوهات بجنگی

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
من از زندگیت و شرایطت خبر ندارم اگر برای کمک به شوهرت همه کار کردی و اصلاح نشده ،اگر حمایت خونواده ا ...

خاک تو سر خانوادم حمایتشون برام معم نیس چون تو‌ چاهی که اونا کندن افتادم