2777
2789
عنوان

من انقد بچمو دوست دارم که به دنیا نمیارمش

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 33 پست
واقعااااا؟ چطوری ثابت کنم فیلم بگیرم؟

نه عزیزم 

اول اعتیاد به الکشو ثابت کن جزء موارد حق طلاقه

بعد مطرح کن از رفتارای خطرناکش بگو و فقط اصرارت رو این موضوع باشه 

هم رفتارای خطرناک و نداشتن امنیت جانی هم اعتیاد به الکل از مواردین که حق طلاق برای زن میشه 

حسبی الله ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم بر بچهای این مدلی شوهر منم اعتیاد به الکل داره یجورایی

کار خوبی میکنی بچه دار نمیشی

جامعه رو ستون های انسان های عاقل پابرجا هست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم همسرت نمیتونن ترک کنن؟

اسی میگم بی بی چکی ک امروز زدم تا زیر ده دقیقع بزووووووووورررررر یکم هالع کوچیک دیدع میشد ولی بزززووووررر. الان ک یکساعت و نیم گذشتع و خشک شدع، هالع کمی پررنگتر شدع. بنظرت نامعتبرع؟

🙂

ای بابا من دارم نابود میشم اگه شرایط عوض نشه مجبورم بخاطر اسایش و امنیت جانی خودم جدا بشم

حتما این کار رو بکن..

از همین الات اقدام کنی برای جدایی، دو سالی طول میکشه..

از الان اقدام کن به مدرک جمع کردن..

مدارک خونه و سند و خودت رو بردار بذار یجای امن که دست خودت بهش برسه...

طلا و اینام همینجور..

پول جمع کن...

یکی رو در جریان بذار که هر موقع شرایط نامناسب شد بتونی بری پیشش بمونی(دوست، خانواده...اما جزئیات رو نگو)

بعد هم برو سراغ کارهای قانونی‌اش...

اعتیاد به الکل چیزی نیس که طرف بی دردسر بذاره کنار..

تو این دوسال هم ارزیابی‌اش میکنی دیگه‌..

ماکارون هستم:)

واقعا خوشحالم آدم های فهمیده ای مثل شما وجود دارن این دنیا همینطوری کثافت هست که بخوایم باز یه بچه بیاریم داخل این دنیا خودمون از خوشبختی چی دیدیم که بچمون ببینه من مجردم ولی حتی ازدوجم کنم یه روز اصلا بچه نمیارم تو این دنیای کثافت 

تاحالا شده یکیو انقد دوست داشته باشی که بابت اسیب هایی که بهت زده درکش کنی...؟

منم از بس دوسش دارم به دنیاش نمیارم،هم شرایط برای بچه دار شدن اصلا مناسب نیست هم حوصله ی بچه داری ندارم اینکه مدام دنبال یه الف بچه باشم و نگرانش باشم حتی تصورش هم سخته

خوشحالمممم شکرت خدا😁🤗😍