2777
2789
عنوان

حمله پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 72 پست
من دارم قبلا شدید بود ولی الان خداروشکر کمتر شده دکتر رفتم دارو هم خیلی خوردم ولی اینو بدون تا زما ...

من نمیترسم فقط دیکه حالم داره بهم میخوره ازین وضع 

همش نشخوار فکری و اضطراب دارم طول روز 

شبم اینجوری دهنم صاف میشه گاهی قلبم تیرمیکشه دیگه عاصی شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو چي ميخوري

سرترالین و بوسپیرون 

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چه قرصی

یادم نی

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الحمدلله سرطان رو بدرقه کردم موند نیم دوجین بیماری دیگه . ولی کلا سرخوشم. یعنی سرخوش نباشم چه کنم؟ م ...

خدا روشکر که خوب شدی خدا خواهی شد این جا دیدمت اتفاقا چند روز پیش به یادت بودم .

چرا ما نمیخوابببییییییم

بخدااا

بعد من صبح ك ميخام برم سركار ميگم كاش دو ساعت بيشتر ميخابيدم كاش شب دو ساعت زودتر ميخابيدم

بعد قول ميدم ١٠ بخابم و اتفاقا همون شب ٤ صبح ميخابم 🤪

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

با بوسپيرون سردرد نميگيري؟

یبار همین قرصو خریدم ولی از یه شرکت دیگه بود

وقتی میخوردم سرگیجه و حالت تهوع میگرفتم

ولی یه شرکت دیگش سازگار بود باهام

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بخدااابعد من صبح ك ميخام برم سركار ميگم كاش دو ساعت بيشتر ميخابيدم كاش شب دو ساعت زودتر ميخابيدمبعد ...

خدا قوت 

یه جوری بیداریم انگار شیفت شبیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی