2777
2789
عنوان

حمله پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 72 پست
چي هست

🔹 ویژگی اصلیش:

احساس سرگیجه، عدم تعادل یا سنگینی سر به صورت مزمن (بیش از ۳ ماه)، بدون اینکه واقعاً محیط بچرخه (یعنی سرگیجهٔ چرخشی کلاسیک نیست).

🔹 چطور شروع می‌شه؟

معمولاً بعد از یک رویداد سرگیجه‌ای حاد (مثل ویروس گوش داخلی، میگرن دهلیزی، یا حتی استرس شدید) آغاز می‌شه. بعد از اینکه اون مشکل اولیه برطرف می‌شه، مغز همچنان به‌طور غیرعادی روی سیگنال‌های تعادل تمرکز می‌کنه → در نتیجه بیمار مدام حس ناپایداری و سرگیجه داره.

🔹 علائم رایج:

حس ناپایداری یا شناور بودن (نه چرخیدن محیط)

بدتر شدن در حالت ایستاده یا راه رفتن

شدت گرفتن در محیط‌های شلوغ یا پرتحریک (مثل سوپرمارکت)

همراهی با اضطراب یا تمرکز بیش از حد روی علائم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میترسم بمیرم خیلی از مرگ ابجی کوچولوم و پسرم میترسم . من افسردگی هم دارم پانیک هم میشم روانپزشکم ...

چرا خجالت میکشی؟ از اینکه میترسی؟ مگه ما از اهن و سنگ هستیم؟ ادمیم از پوست و گوشت. اسیب میبنیم وابستگی داریم و از اسیب به عزیزانمون میترسیم. گاهی این ترس زیاد میشه و نیاز به کمک داریم تا خودمون رو دوباره جمع کنیم

خجالت نداره 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

🔹 ویژگی اصلیش:احساس سرگیجه، عدم تعادل یا سنگینی سر به صورت مزمن (بیش از ۳ ماه)، بدون اینکه واقعاً م ...

من اينطوري ام نميدونستم اسمش اينه😄 بخاطر عفونت گوش اينطوري شدم البته شدتش كم شده اما ي چيزي مونده ازش ك گاهي بيشتر ميشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دارو نداده بهت دکتر؟

چرا چند ماهه مصرف میکنم ولی در حد 30_40 درصد

تاثیر داشته‌‌. متاسفانه زمان میبره خیلی😢😢

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

شما حالتون خوبه ؟ سلامتی ؟ بهتر شدی ؟

الحمدلله سرطان رو بدرقه کردم موند نیم دوجین بیماری دیگه . ولی کلا سرخوشم. یعنی سرخوش نباشم چه کنم؟ مگه با غصه و ترس من چیزی بهتر میشه؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من اينطوري ام نميدونستم اسمش اينه😄 بخاطر عفونت گوش اينطوري شدم البته شدتش كم شده اما ي چيزي مونده ا ...

وای خیلی سخته😪

برای من با علائم شدید شروع شد

جوری که نمیتونستم حتی بازار برم

اول فک کردم مایع گوشم حرکت کرده

بعد از هزارجور دکتر رفتن فهمیدم این کوفتیه

الحمدلله سرطان رو بدرقه کردم موند نیم دوجین بیماری دیگه . ولی کلا سرخوشم. یعنی سرخوش نباشم چه کنم؟ م ...

سلام خداروشكر انشالا ك سلامت باشي هميشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

من دارم قبلا شدید بود ولی الان خداروشکر  کمتر شده دکتر رفتم  دارو هم خیلی خوردم ولی اینو بدون تا زمانی که بترسی خوب نمیشی باید موقع حمله به خودت بگی هیچی نمی‌شه چرا که قبلا هم این اتفاق افتاد و چیزی نشد نفس های عمیق بکش و آب بخور و فکرت رو درگیر یه چیز دیگه بکن  من اوایل خیلی میترسیدم طوری که  فشارم می‌افتاد و اکسیژن خونم میومد پایین و باید اکسیژن می‌زدن  تا حالم بهتر بشه ولی الان خداروشکر بهتر شدم  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من تجربه کردم وحشتناک بود نفسم قطع میشد میخواستم خفه شم، البته این توهم عادیع چون توهم برای پنیک هست رفتم دکتر قرص داد

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️