2777
2789

زبان درس میدم 

سر ی کلاسی . میخام جدی باشم و یکی از بچه هارو میبینم نیش م باز میشه😂

واقعا باید چیکار کنم؟

مثلا اون ۱۲روز جنگ که شرایط سخت بود گاهی اوقات من خنده م میگرفت 

اگه این بچه ها که بهشون درس ندم ازم حساب نبرن .... 

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو تا سالها نمیبردن ختم 

چون خودم اروم بودم ولی ممکن بود یهو یه چیزی بگم اطرافیان منفجر بشن از خنده 

خودمم سر کلاسا ترمای اول خیلی شیطون بودم با بعضی دوستام یه عالم شیطونی میکردیم میخندیدیم استادا هم خندشون میگرفت

ببخشید میشه روش زبان خواندن که واقعا باعث پیشرفت بشه رو بگید توی تایم خیلی کم روزانه حدودا ۱۵ دقیقه فقط میتونم

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

من😕

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من وسط دعوا خنده عصبی و هیستریک بهم دست میده طرف مقابل فکر میکنه دارم شوخی میکنم و بحث تموم میشه😑

امروز میخواستم یکم جدیت نشون بدم و بهشون منفی دادم سرکلاس ... ولی خنده مم میموند

وای تاحالا این همه ادم شبیه خودم ندیدممم😂😭

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

منو تا سالها نمیبردن ختم چون خودم اروم بودم ولی ممکن بود یهو یه چیزی بگم اطرافیان منفجر بشن از خنده ...

اخه من اصلا اینطور نیستم که خیلی شلوغ باشم 

نسبتا ارومم و بیرون سرسنگینم 

ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجور میشه