2777
2789
عنوان

حمله پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 72 پست
یبار همین قرصو خریدم ولی از یه شرکت دیگه بودوقتی میخوردم سرگیجه و حالت تهوع میگرفتمولی یه شرکت دیگش ...

عه اسم شركتش ميدوني

مامانم مصرف ميكنه هم حالت تهوع داره هم سردرد 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الحمدلله سرطان رو بدرقه کردم موند نیم دوجین بیماری دیگه . ولی کلا سرخوشم. یعنی سرخوش نباشم چه کنم؟ م ...

وای اوپرا من نمیدونستم درگیر سرطان هستی

از صمیم قلب میخوام که هرچه زودتر به سلامتی کامل

برسی و در کنار خانوادت بهترین لحظه هارو داشته باشی

آدم وقتی بیمار میشه تازه قدر سلامتی رو میفهمه

برام دعا کن❤️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیترسم فقط دیکه حالم داره بهم میخوره ازین وضع همش نشخوار فکری و اضطراب دارم طول روز شبم اینجوری ...

همین دیگه  باید فکرت رو آزاد کنی ازش  واقعا زندگی آدم رو مختل می‌کنه من اوایل فقط می‌رفتم تو فکر اصلا متوجه نمی‌شدم اطرافم چه اتفاقی میافته زندگی برام بی معنی شده بود و لذت نمیبردم از چیزی 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عه اسم شركتش ميدونيمامانم مصرف ميكنه هم حالت تهوع داره هم سردرد

اسم شرکتشو دقیق نمیدونم متاسفانه😢

جعبشم انداختم دور

ولی اونی که حالمو بد میکرد جعبش سفید سبز بود

اینی که بهم میسازه جعبش سرمه‌ای سفیده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اسم شرکتشو دقیق نمیدونم متاسفانه😢جعبشم انداختم دورولی اونی که حالمو بد میکرد جعبش سفید سبز بوداینی ...

الان پشت یکی از ورق های قرصمو خوندم

نوشته شرکت ایران دارو (سهامی عام)

بوسپانکس

زیرشم کوچیکتر نوشته بوسپیرون

الان پشت یکی از ورق های قرصمو خوندمنوشته شرکت ایران دارو (سهامی عام)بوسپانکسزیرشم کوچیکتر نوشته بوسپ ...

اره برا مامانم همينه ابي هست ولي سردرد ميگيره البته شايد فشارش بالا ميره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره برا مامانم همينه ابي هست ولي سردرد ميگيره البته شايد فشارش بالا ميره

آره احتمالش زیاده که بخاطر فشارش باشه

چرا خجالت میکشی؟ از اینکه میترسی؟ مگه ما از اهن و سنگ هستیم؟ ادمیم از پوست و گوشت. اسیب میبنیم وابست ...

افسردگی گرفتم شرمنده خانواده و بچه ام شدم دیوونه شده بودم همش دکتر رفتم مشکل گوارشی گرفتم ۸ میلیون کلونوسکوپی انجام دادم پدرم درامد من همش ۲۵ سالمه یه بچه ۳ ساله دارم خیلی زود بیماری اعصاب و روان گرفتم 

وای اوپرا من نمیدونستم درگیر سرطان هستیاز صمیم قلب میخوام که هرچه زودتر به سلامتی کاملبرسی و در کنار ...

ای جان دلم 

یک سال و خورده ای با جناب سرطان دوست شدیم بعد دید محل نمیدم خودش رفت😃الهی شاد و سلامت باشی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی