2777
2789
عنوان

حمله پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 72 پست
🔹 ویژگی اصلیش:احساس سرگیجه، عدم تعادل یا سنگینی سر به صورت مزمن (بیش از ۳ ماه)، بدون اینکه واقعاً م ...

عزیزم ۴ مورد از نزدیکانم اینطور شدن 

فقط باید اضطراب رو از خودت دور کنی حدود ۶ ماه زمان نیاز داری تا خوب بشه البته اگه آرامش داشته باشی اصلا نترس خیلی شایعه مامانم حدود ۶ ماه و خواهرشوهر حدود ۹ ماه طول کشید تا خوب شد 

با خودت تکرار چیزی نیست و خوب میشه و گذراست چون واقعیتش همینه اوایل شدت داره و شاید هر روز اتفاق بیفته کارهای خونه کسی کمکت باشه و استراحت بیشتر کنی  بعد به مرور کم و کمتر میشه تا اینکه همه چیز مثل سابق خوب میشه 

هر وقت حس کردی دنیا دور سرت داره میچرخه هر جا بود همون جا بشین و نفس عمیق بکش 

دکتر دوتا دارو هم داده بودن بهشون اما دقیق نمیدونم چی بودن یکیشون آرام بخش بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مورد استرس زای شدید  زندگیتون رفع شد  اینم حل میشه

خواب کافی داشته باش 

بعضیا با استرس مداوم چند ساله در زندگیشون و شب بیداری های زیاد و کم خوابی و مصرف استامینوفن زیاد در موقع سرماخوردگی دچار حمله پنیک میشن 

فقط باید آرامش داشته باشی 

ما هر چی میکشیم از همین اضطراب‌هاست که میزنه به یه جا از بدن 

نیازی به هیچ دارویی هم نداره فقط آرامش و رفع تنش زیاد  زندگی 

عزیزی و همیشه لطف داری

اوپرا 

روحیه ات خوبه با من حرف میزنی حالم خوب بشه ؟ 

من افسردگی حاد دارم روزی ۳ بار پانیک میشم هر روز تقلا میکنم که نمیرم . شما سرطان پشت سر گذاشتی و خوب شدی یعنی منم خوب میشم اخه من خیلی کم طاقتم برام دعا کن .

والله

ميگم ي سوالي برام پيش اومد تاپيكت راجع ب بوي بدن خوندم ي اسپري معرفي كردي واسه قسمت چيززز توي نت سرچ زدم از ديجي اوردش توي نظرات خوندم يكي پرسيده ك بعدش بايد با اب بشوريم و گفتن اره!!!  خب بخاي با اب بشوري ك ميشه مث ژل شستشوي بانوان يعني اين بجاي اونه؟ يا فقط همين اسپري رو ميزني و اينكه اسپري مستقيم ب پوست اون قسمت  ميزني يا از روي لباس زير هم ميشه؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ميگم ي سوالي برام پيش اومد تاپيكت راجع ب بوي بدن خوندم ي اسپري معرفي كردي واسه قسمت چيززز توي نت سرچ ...

سلام 

نه شستن نمی خواد وگرنه به قول شما که همون ژل بانوان میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خب ميبينم ك همچنان بيداري بودي ايشالا ك اخر ماه اضافه كاري و حق شيفت بدن 😆😆 من ديروز امروز فرصت ن ...

باور کن اینجا باید ما رو بیمه کنه شیفت شب رو زنده نگه میداریم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

باور کن اینجا باید ما رو بیمه کنه شیفت شب رو زنده نگه میداریم

اره الان بايد برم بخابم ٦ بيدار شم ولي اينجا ميچرخم

انگار مجبورم 😵‍💫

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره