2777
2789
عنوان

همش خودمو با دخترعموم مقایسه میکنم روح و روان نمونده واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 19 پست
نه بابا اکسم پخی نیس هرچی داره از باباش داره فقط میخواستم یکم وضعمون بهتربود نه عزیزم عقدم

خب شاید چون اول ازدواجین اینجوریه به مرور اوضاع شما هم خوب میشه همسرتون میدونن اون اقا اکستون بودن؟ 

شما خودتون برای بعد ازدواج فکر کردین اخه بعد که برین سر خونه زندگی شرایط خیلی سخت تر میشه بی پولی بیشتر فشار میاره من خودم تو عقد پول برام مهم نبود ولی بعدش که اومدم تو یه سوییت ۴۰متری کنار مادرشوهر تازه فهمیدم پول در حد معقولش خیلی لازمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید چون اول ازدواجین اینجوریه به مرور اوضاع شما هم خوب میشه همسرتون میدونن اون اقا اکستون بودن؟ ...

نه نمیدونه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵