2777
2789

بچه ها من یه دوست دارم ک باهم مجازی صمیمی هستیم و هرروز حرف میزنیم بعد این دوستم دیشب گفت میخوایم بریم ماشین ببینیم گفتم چی میخواید بخرید گفت پراید بعد امروز صحبت میکردیم باهم گفتم قیمت چند گفته گفت ۸۵٠ و اسم ماشینو گفت ماشینی ک صفرش یک میلیارده گفتم مگه نگفتی پراید و اینا گفت شوخی کردم

البته اینم بگم دخترا به من ربطی نداره ها ولی حس میکنم داره لاف میزنه چون ک حقوق شوهرش نهایت ۲٠ تومن باشه و تازه فک کنم قسط و اینا هم دارن و یه بار میگفت ک میخوام پودر لاغری بخرم سه تومن شوهرم نداره این ماه و پول کم میاریم، و همیشه حسرت لاغری و عمل لیپو ابدو رو میخوره و مثلا فک کنین ۶ تومن براش خیلیه میگه مثلا فلان قدر هزینه کردیم بعد چجوری میتونه بره ماشین یک میلیاردی بخره، من همیشه باهاش صادق بودم و تو هیچی بهش دروغ نگفتم دوس ندارم اونم دروغ بگه دوس ندارم کسی خر فرضم کنه

اینم بگم ک از نزدیک هنوز همو ندیدیم ولی تلفنی و ویس و چت باهم هرروز صحبت میکنیم ولی ممکنه ک مثلا بریم خونشون یا اونا بیان یا باهم بریم سفر در آینده

الان چجوری بفهمم ک دروغ میگه یا نه؟ به نظر شما دروغ میگه؟؟ چی فکر میکنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من بابام ماشین ده میلیاردی میتونخ بخره ولی باز برام ۶ تومن کم نیست😂چه ربطی داره واقعا خب از او ...

۶ تومن چیه دیگه خواهر من تو دوروز تموم میشه😅

نه اتفاقا آدمی نیس ک قناعت کنه همین پریشب برا پسرش سه تومن لباس خریده بود و لیزر و کلاس و اینام میره اینجوری نیس ک قناعت کنه

همیشه میگفت فلان ماشین دوس دارم ولی هیچوقت نگفت قراره بخریم ینی انقد زود در فاصله یکماه تونست ماشین ...

گلم منم قرار بود خونه بخرم به کسی نگفتم مثلا خواهرم گفت پنج تومن قرض بده گفتم واقعا الان تحت فشاریم نمیتونیم بااینکه تو حسابمون پول بود اما ریال به ریالش برامون مهم بود

پس اگر کسی روی بعضی مسائل نمیاد شفاف سازی کنه دلیل بر دروغگو بودنش نیست شاید زمانش نرسیده علنی کنه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
گلم منم قرار بود خونه بخرم به کسی نگفتم مثلا خواهرم گفت پنج تومن قرض بده گفتم واقعا الان تحت فشاریم ...

آره عزیزم درسته نه من کاری به گفتن یا نگفتنش ندارم آخه اون هفته میگفت ک پراید میخوایم بخریم و اینا و اگه من بودم مثلا یه چیزی میخریدم بهش نمیگفتم میگفت چرا نگفتی و گله میکرد ازم

همیشه میگفت فلان ماشین دوس دارم ولی هیچوقت نگفت قراره بخریم ینی انقد زود در فاصله یکماه تونست ماشین ...

دختر عموی من شوهرش کارگره دنا پلاس دارن،اشنامون تازه ازدواج کرده شوهرش موتور داشت با حقوق سی تومن دنا خریده

دختر عموی من شوهرش کارگره دنا پلاس دارن،اشنامون تازه ازدواج کرده شوهرش موتور داشت با حقوق سی تومن دن ...

تازگی خریدن؟ 

آره میشه خب ولی شاید اونا طلای زیاد یا یه چیزی داشتن ک فروختن دوست من فقط اندازه ۲٠٠ تومن طلا داره

آره عزیزم درسته نه من کاری به گفتن یا نگفتنش ندارم آخه اون هفته میگفت ک پراید میخوایم بخریم و اینا و ...

تصمیمشون عوض شده

اگه بهش اعتماد نداری کم کم قطع ارتباط کن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺