2777
2789
عنوان

دوستم میگه ماشین میخوایم بخریم به نظرم دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 33 پست
تصمیمشون عوض شدهاگه بهش اعتماد نداری کم کم قطع ارتباط کن

چی بگم والا

نمیتونم دوسش دارم ولی خب اگه دروغ گفته باشه منم مث خودش میشم و دیگه هیچی از زندگیم بهش نمیگم

تازگی خریدن؟ آره میشه خب ولی شاید اونا طلای زیاد یا یه چیزی داشتن ک فروختن دوست من فقط اندازه ۲٠٠ تو ...

دختر عموم پارسال ،اشنامون یک ماهه ،شاید دلار داشته سکه داشته آدم همه چیزو به هر کس که نمیگه،ما هم شش قطعه زمین داریم حتی به مادرم هم نگفتم چه دلیلی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر عموم پارسال ،اشنامون یک ماهه ،شاید دلار داشته سکه داشته آدم همه چیزو به هر کس که نمیگه،ما هم شش ...

بله درسته ولی این دوست من کسیه ک ریز به ریز کاراش و زندگیش و همه چیزش رو میگه ما هم همینطوریم چون باهم صمیمی هستیم

بله درسته ولی این دوست من کسیه ک ریز به ریز کاراش و زندگیش و همه چیزش رو میگه ما هم همینطوریم چون با ...

منو دوستمم صمیمی هستیم من الان اسباب کشی دارم بهش نگفتم 😅

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
منو خواهرام روزی چهار بار حرف می‌زنیم دخترش رو شوهر داد به هیچکی نگفت برای عقد دعوت کرد

منم خواهرم جهیزیه میچید به من نگفت😑😐 ولی این دوستم فرق داره هم اون همه چیزو میگه هم من میگم ک به نظرم اشتباهه

منم خواهرم جهیزیه میچید به من نگفت😑😐 ولی این دوستم فرق داره هم اون همه چیزو میگه هم من میگم ک به ن ...

آره اشتباهه منو خواهرمگ کوچیکم اصلا از دست خواهر بزرگ مون ناراحت نشدیم به هر حال ما هم همه زندگیمونو که به هم نمی کفتیم

اگه این مسأله رو دروغ بگه ینی خیلی چیزارو دروغ گفته و قید آدم دروغگو رو بزن اومدم بگم آخه چ اهمیتی د ...

دقیقا عزیزم

واقعا نمیدونم ولی بالاخره معلوم میشه دیگه خدا شاهده من هیچی بهش دروغ نگفتم مثلا نیومدم بگم ما ماشین فلان داریم خونه فلان داریم اگه دروغ میگفتم اون چجوری میخواست بفهمه درصورتی ک همسر من کارش آزاده و درآمدش خیلی بیشتره یه بار اومد به یکی از دوستامون گفت ک فلانی ینی من شوهرش درآمدش بالاس ولی معمولی زندگی میکنه گفتم ما هم کم نمیذاریم برا خودمون از لحاظ خوراک و زندگی و اینا گفت نه منظورم خوراکی نیس طلا و اینارو میگم یه جورایی میخواست پز طلاشو به من بده😐 یا یه بار میگفت خونتونو بازسازی کنید فلان من ازش نظر نخواستم یه تیکه فیلم فرستادم فقط، گفتم شوهرم میگه فعلا نه بازسازی نمیکنه هرچی بهش میگم