2777
2789
عنوان

خانومایی که مامان هستید یه سوااال

225 بازدید | 14 پست

شما بعد چند سال ازدواج باردار شدید؟

به نظرتون‌ چند سال بعد ازدواج باردار شدن اوکیه؟

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم. ولی خب معتقدم زمانی که حس کنم میتونم همه چیز براش فراهم کنم و کم نزارم هم از نظر مالی هم محبت و توجه و .... بچه دار میشم اگرم این شرایط فراهم بود بعد ۵ ۶ سال از ادواج که بگذره بچه دار میشم

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹

یک ماه بعد ازدواج حامله شدم

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

6 سال بعدش چون خیلی کارا داشتم برای انجام دادن وهنوز نمیتونستم همچین مسئولیت به این بزرگی رو قبول کنم 

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤

چند سال رو باید خودتون و همسرتون تعیین کنید

ولی این چندسال رو که نمیخواید بچه بیارید باید کلی تفریح کنید چندتا کشور خارجه 

بعد اینکه بچه اومد دلت برای دونفره بودنتون تنگ نشه 

من از چندین نفر گه زودتر بچه اوردن پرسیدم که قبل اینکه بچه اومد با همسرت تفریح رفتی میگفت نه تا اومدم چشم باز کنم باردارشدم و نتونستیم بریم