2777
2789
عنوان

مهریه

267 بازدید | 27 پست

سلام مهریه چقدر میگیرن ؟ 

۱۴ تا سکه اکه باشه چقدرمیشه قیمتش ؟ 

و اینکه بنظرتون الان چقدر میگیرن مهریه ؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگيري؟يعني گذاشتي اجرا

ن کلا پرسیدم .معمولا چقدره و چجوریه؟

مثلا ۱۴ تا چقدر میشه ؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

پسر انسان باشه اخلاق دار باشه کافیه

اگه اکی باشه اینا ک گفتی اونم بدونه اوکیم

ولی تک دختر باشه چی ؟

کمه پول ی ماشین معمولیه   کی حاضره تمام حق و حقوق انسانیش رو از خودش سلب کنه بخاطرش؟ هرکی اینکارو کرد بدون گرفتن حقوق ؛ اشتباه فاحشی انجام داده ک خودش بعدها متوجه خواهدشد و پشیمانی سودی ندارررررد

سلام بستگی به سطح اقتصادی و درامد خانواده عروس و رسم و رسوم و فرهنگ ها داره طبیعتاً هر چقدر لول اقتص ...

اهان ممنونم ازتون 🌸

خب یه سوالی  خواهر شما فهمیده تر بنظر میایید .

اگه مهریه رو بالا گفتن قبول کنم یا. قبول نکنم ؟ 

همدیگه رو دوس داریم . مثلا داداشت اگه باشه . چی بهش میگید ؟ 🌸