2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 27 پست
سلام بستگی به سطح اقتصادی و درامد خانواده عروس و رسم و رسوم و فرهنگ ها داره طبیعتاً هر چقدر لول اقتص ...

اکه ازم بپرسه چقدر مهریه چی بگم ؟

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

مخالف صددرصد مهریه ام نظری ندارم🤐

سلام ممنونم . چطور چرا مخالف؟🌸

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنونم . چطور چرا مخالف؟🌸

به نظر من خیلی از قوانین باید به روز رسانی بشه حالا که قانون این کارو نمی‌کنه ما می‌تونیم خودمون انجامش بدیم برای مثال به جای مهریه قانون تصنیف رو قرار بدیم بدون هیچ شرط و شروطی کلی اموال آقا و خانم که که بعد از ازدواج بدست میارن در زمان جدایی نصف بشه این خیلی عادلانه تر هست .

حق طلاق صرفا برای آقا نباشه

حق خروج از کشور برای خانم باشه .

حق کار وادامه تحصیل.

اهان ممنونم ازتون 🌸 خب یه سوالی خواهر شما فهمیده تر بنظر میایید .اگه مهریه رو بالا گفتن قبول کنم ی ...

تو اقوام ما از قدیم رسم بوده که خانما مهریه کم میخونن در عوض جهیزیه نمیدن خرج و مخارج عروسی و مراسمای دیگ مثل حنابندون و خونه و ... خلاصه صفر تا صد وسایل خونه با داماده خانواده ی داماد هم باید چند تکه طلا هم باید برای هدیه به عروس خانم بگیرن و سیصد میلیون هم به مادر عروس شیربها میدن 

باز هم میگم اینا بستگی به فرهنگ و رسوم خودتون داره و شما باید با شرایط اقتصادی خودتون و عروس خانم این وضعیت و بسنجید حقیقتا طلا روز به روز داره گرون تر میشه اما از اون ور هم دولت روز به روز داره سقف دریافت مهریه رو کم تر می‌کنه و قسط بندی یعنی مثلاً سالی یه سکه میدن پس مهریه ی بالا عملا منسوخ میشه 

من اگه جای عروس خانم باشم یا تمام حق و حقوقم و میگیرم (حق طلاق حضانت تحصیل و اشتغال و..  ) و نهایت بیست سکه مهریه می‌زارم یا این که سه دنگ خونه رو مهر میکنم اگه برادرم هم باشه بازم همین پیشنهاد و بهش میدم بهرحال ازدواج مجدد یه زن بعد از طلاق سخته 

اکه ازم بپرسه چقدر مهریه چی بگم ؟

بهرحال ازدواج مجدد یه زن بعد از طلاق سخته و شانس ازدواج یه زن بعد طلاق خیلییی پایینه به خاطر همین وجدان خودمون و هم باید درنظر گرفت یعنی نه خیلی کم ن خیلی زیاد 

بهرحال ازدواج مجدد یه زن بعد از طلاق سخته و شانس ازدواج یه زن بعد طلاق خیلییی پایینه به خاطر همین وج ...

🌸

به نظر من خیلی از قوانین باید به روز رسانی بشه حالا که قانون این کارو نمی‌کنه ما می‌تونیم خودمون انج ...

🌸

البته تازمانیکه قانون ۴ تاعقدی وبینهایت صیغه وجود داره مهریه سنگین هم هست

🤦

اگه اکی باشه اینا ک گفتی اونم بدونه اوکیمولی تک دختر باشه چی ؟

بازم اولیه 😍 

طلا نمیزنن تو مهریه؟

اون وقت ک پسر بد باشه باید مهریه رو بخشید و رفت

دختر خاله شوهرم ۲۰ سال پیش مهریه ش ۵ تا سکه بود الان خوشبخته واقعا 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

بازم اولیه 😍 طلا نمیزنن تو مهریه؟اون وقت ک پسر بد باشه باید مهریه رو بخشید و رفتدختر خاله شوهرم ۲۰ ...

🌸🙏🏼