2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

4381 بازدید | 131 پست

بچه ها من تاپیک زدم قبلاً از مادر شوهرم 

ما باهم زندگی میکنیم و الان یک ماهی هست خواهر شوهرم طلاق گرفته اومده اینجا پیش ما زندگی میکنه

در واقع خونم الان برام جهنم شده 

شوهرم اینا براش خونه اجاره کردن که با مادرشوهرم بره اونجا زندگی کنه ولی میگه تنهام نمیرم.

توروخدا کمکم کنید چه ذکری بخونم اینا پاشن برن خونه خودشون ؟!

دارم دیونه میشم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

مگه مادرشوهرت خونه نداره؟

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو خونه مستقل بگیر

اونا اومدن خونه اسی :/

تاپیک مهاجرت رو خواهم زد. تاپیک آخرین شبی که روی تخت توی خونه کنار پدر مادرم میخوابم رو خواهم زد. تاپیک خداحافظی از ایران و مردمش رو خواهم زد. تاپیک جمع کردن چمدونم رو خواهم زد.   ‌‌‌‌                   فراموش نکن که به آزادی فکر کردی فراموش نکن که نفس هات به شمار افتاد فراموش نکن که امیدوار بودی که ناامیدشدی فراموش نکن که زخم عمیق برداشتی فراموش نکن فراموش نکن. مامان اگه صبح رفتم شب بر نگشتم جسدم تو بیابون پیدا شد نترس روی سنگ قبرم بزنیا بنویس تا آخرین لحظه جنگید مامان اگه هیچ وقت نتونستم از ایران برم هرکس داشت مهاجرت میکرد بهش زعفرون و پسته بده ببره با خودش. مامان کاش بیشتر مراقبم بودیا مامان تو امضام دارم برات مینویسم بگم تو اون شب رو تجربه میکنی که بدون من برمیگردی خونه و شب بدون من میخوابی و من فقط از اصفهان خارج نشدما من ایرانو ترک کردم. مامان دیگه شب زنگ نمیزنی بگی بیا خونه بابا منتظره دیر وقته بیا خونه سفره آمادست. مامانی برای تو نوشتم ولی نه فقط تو برای هرکس که میخونه امضام اون نمیدونه با نوشتن این امضا چقدر اشک ریختم و تصور کردم ولی نوشتمش و در آخر خانم امینی بخواب که ما بیداریم

جدا شو خونه مستقل بگیر

خونه خودمه 

کجا برم تو این گرونی 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

ذکر نمیخواد

مجبوری با بداخلاقی مجبورشون کنی برن

اخم کن

دست به وسایلت زدن بگو نزنین

چه میدونم بداخلاق باش برن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
مگه مادرشوهرت خونه نداره؟

نه 

چونکه شوهرم پسر اخریه باید پیش ما بمونه 

ولی الان خواهر شوهرمم طلاق گرفته اومده اینجا 

قوز بالای قوز 

یکیش قابل تحمل بود الان دوتا شدن دارم روانی میشم 

واچرانمیرناومدن مهمونی یامیخوان کلابمونن؟مادرشوهرت وخواهرشوهرت باهم اومدن؟

۲ سالی میشه عروسی کردم مادر شوهرم پیشمه 

ولی الان خواهر شوهرمم طلاق گرفته اومده اینجا بمونه برای همیشه 

نیمره خونه ی که براش اجاره کردن بمونه 

میگه اونجا تنهاییم 

خو بگو تو که از تنهایی میترسیدی برای چی طلاق میگرفتی 

شما برید اونجا زندگی کنید

نمیشه جونم 

خونه ی خواهرشومه وسایلاش اونجاست 

اینجا خونه ی خودمه 

توکفششون یکمی نمک بپاش

اثر گذاره واقعی؟؟!

توروخدا یعنی جواب میگیرم ؟!🥺