2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

4550 بازدید | 131 پست

بچه ها من تاپیک زدم قبلاً از مادر شوهرم 

ما باهم زندگی میکنیم و الان یک ماهی هست خواهر شوهرم طلاق گرفته اومده اینجا پیش ما زندگی میکنه

در واقع خونم الان برام جهنم شده 

شوهرم اینا براش خونه اجاره کردن که با مادرشوهرم بره اونجا زندگی کنه ولی میگه تنهام نمیرم.

توروخدا کمکم کنید چه ذکری بخونم اینا پاشن برن خونه خودشون ؟!

دارم دیونه میشم 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدا شو خونه مستقل بگیر

اونا اومدن خونه اسی :/

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

جدا شو خونه مستقل بگیر

خونه خودمه 

کجا برم تو این گرونی 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ذکر نمیخواد

مجبوری با بداخلاقی مجبورشون کنی برن

اخم کن

دست به وسایلت زدن بگو نزنین

چه میدونم بداخلاق باش برن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
مگه مادرشوهرت خونه نداره؟

نه 

چونکه شوهرم پسر اخریه باید پیش ما بمونه 

ولی الان خواهر شوهرمم طلاق گرفته اومده اینجا 

قوز بالای قوز 

یکیش قابل تحمل بود الان دوتا شدن دارم روانی میشم 

واچرانمیرناومدن مهمونی یامیخوان کلابمونن؟مادرشوهرت وخواهرشوهرت باهم اومدن؟

۲ سالی میشه عروسی کردم مادر شوهرم پیشمه 

ولی الان خواهر شوهرمم طلاق گرفته اومده اینجا بمونه برای همیشه 

نیمره خونه ی که براش اجاره کردن بمونه 

میگه اونجا تنهاییم 

خو بگو تو که از تنهایی میترسیدی برای چی طلاق میگرفتی 

شما برید اونجا زندگی کنید

نمیشه جونم 

خونه ی خواهرشومه وسایلاش اونجاست 

اینجا خونه ی خودمه 

توکفششون یکمی نمک بپاش

اثر گذاره واقعی؟؟!

توروخدا یعنی جواب میگیرم ؟!🥺