2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 4402 بازدید | 131 پست
مگه شوهرت پشتت نیست نکنه راضیه از ایم وضعیت

نه عزیزم 

اون دلش میخواد خواهرش و مادرش اینحا بمونن 

اون خونه هم بردار شوهرام و شوهرم با همدیگه گفتن بیایین خونه اجاره کنیم براش که بامادر برن اونجا 

ولی هردوتاش اومدن خونه ی ما 

دیگه شوهرم دلش نمیخاد از اینجا برن 

میگه پناه آورده به خونه ی خودمون 

چرا نرفته خونه ی اونا!!.

خب من اینجا سرویس میدم به ننش دیدن راحته اومدن

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

اثر گذاره واقعی؟؟!توروخدا یعنی جواب میگیرم ؟!🥺

نمیدونم یه نفر بهم گفت مهمونی میاد خونتون خیلی میمونه دیگه نمیره یکم یواشکی نمک بپاش تو کفشش پا میشه زود میره دیگه هم حالا حالاها نمیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا صدبار گفتم میخوام برم خونه بابام نمیزارع حداقل یه هفته اگرم برم قهر بچمو ازم میگیره منم بدون بچ ...

برو بزار بچتم بگیره مجبور میشه بیاد دنبالت خودتو وابسته نشون دادی ک روزگارت این شده

واقعا خودشون راحت نیست تنهایی زندگی کنن؟ چقدر عجیبن.خونه عروس راحتن

از پیشونی سیاه منه خواهر 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

باردار هم بودم سال قبل دوماه قهر بود اومد اینجا عین خرررر کار میکردم با اون شکم گنده الآنم بچم خیلی ...

عزیزم همه چیز دست خودته.شما زیادی محبت کردی اونا هم متوجه شدن.الان هم باید کم کم به روشون بیاری که شوهرت باهات بد نشه.مثلا زیاد گرم نگیر به خودت اهمیت بده اگه خوابت میاد بدون توجه برو بخواب یا غذا درست نکن.بعضی جاها تحویلشون نگیر یا تعارف نکن یا اخم کن خودشون متوجه میشن.بعدشم با شوهرت صبحت کن بگو تا یا تایمی عیب نداره باشن ولی دیگه کم کم وقتشه برن چون دیگه تنها نیستن مادرتون. باید روی حرفت محکم باشی بدون توهین کار خودتو بکن شوهرت که خبر نداره تو خونه چی میگذره باید خودت رو خودت کار کنی.زیادی رو دادی متاسفانه الانم تا شما کاری نکنی یازم هستن

شوهرم طرف اوناست قربونت برم 🫠صبح تا شب میره سرکار نمفههمه من چی میکشم بعدشم جز یه ساک لباس چیزی نیو ...

به خواهرشوهرت بگو فلانی جون هروقت خواستین با مادربرین خونه ات این ربذومربا رابرای شما کنار گذاشتم ببرین با خودتون 

اگر چیز دیگه هم لازمه بگین بگم فلانی براتون تهیه کنه تا وقتی میرین اولش ، اذیت نشین 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچم ۵ماه و ۲۰ روزشه کوچولوعه بدون اون منم میمیرم می‌دونم همه ی حرفاتو قبول دارم ولی خیلی سخته بدون ب ...

برای اینکه با میل خودشان دور بشن هر بار نه مرتبه سوره کوثر را بخوان و برای اینکه دهانشون را ببندی آیه نه سوره یس را مرتب بخوان. 

برای اینکه با میل خودشان دور بشن هر بار نه مرتبه سوره کوثر را بخوان و برای اینکه دهانشون را ببندی آی ...

شروع کردم به خوندن 

امیدوارم که اثر گذار باشع 

خدا خیرت بده