2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 4402 بازدید | 131 پست
خونه شماست یا مادزشوهرت

خونه ی ماست ولی مادرشومرم پیش ماست 

چونکه شوهرم پسر ته تغاریه از شانس گوه من

باید پیش ما بمونه 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه جونم خونه ی خواهرشومه وسایلاش اونجاست اینجا خونه ی خودمه

امضات خوندم.  از دست مادرشوهر راحت نشدی خواهرشوهر هم بهش اضافه شد! 

یا زیادی مهربونی.  یا زیادی کار می کنی.  یا زیادی رو دادی که اونها حاضرن پیش شما بمونند ولی تو یه خونه مستقل زندگی نکنند 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خواهرشوهرت که میگه میترسم چرا دست ننش رو نمیگیره ببره خونه خودش دیگه بهانه نداره مگراینکه خونه شما خیلی بهشون خوش میگذره که نمیخوان ننه دختر برن

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
مگه قبلا مادرشوهرت اواره بوده که الان خونه شماست که چونکه پسر اخرش هست قبل از تو کجا بوده

نه خیر جونم 

قبلاً با با برادر شوهر اینا زندگی میکردن 

بعد از ازدواج ما کلا اومد پیش‌ما 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

۲ سالی میشه عروسی کردم مادر شوهرم پیشمه ولی الان خواهر شوهرمم طلاق گرفته اومده اینجا بمونه برای همیش ...

خب به شوهرت بگوبهشون بگه برن لااقل اگه میترسن شب موقع خواب برای خواب بیان

والااینجوری که نمیشه

شوهرت صبح تاشب سرکاره

خودت چ‌گناهی کردی صبح تاشب بامادرشوهرخواهرشوهرباشی

میگن دوری ودوستی نزدیک هم باشین خیلی روتون به‌روشون بازمیشه

الان بهترین وقته براشون خونه بگیری جدا بشن اشتباهت این بود از اول قبول کردی با هم زندگی کنی

خونه گرفتن بخدا براش 

نمی‌دونم چرا نمیره 

فقط وسالاش ریخت اونجا مرتب کرد اومد اینجا 😔

خواهرشوهرت که میگه میترسم چرا دست ننش رو نمیگیره ببره خونه خودش دیگه بهانه نداره مگراینکه خونه شما خ ...

دقیقا

انقدربه خواهرشوهرش کاربده بایدکه بگم‌خودم‌تنهاباشم بهتره پاشه بره

حتماغذاجلوشون میزاره جمع میکنه میشوره میسابه که خوشش میاد

امضات خوندم. از دست مادرشوهر راحت نشدی خواهرشوهر هم بهش اضافه شد! یا زیادی مهربونی. یا زیادی کار م ...

همه ی اینایی که گفتی دارم 

از بس خدا زده هستم اینجوری شده 

چیزیم به شوهرم میگه سریع جبهه میگیره 🫠

دیگه بیخیال شدم 

ولی دارم روانی میشم ،قلب درد گرفتم از بس تو همه چیز دخالت میکنن 

من اصلا راحت نیستم 

قبلاً فقط مادر شوهرم بود میرفتم تو اتاق درو قفل میکردم راحت بودم واسه خودم ولی الان همش باید پیش اینا بشینم 

خدا منو ور داره راحت بشم از این زندگی کوفتی 

خونه گرفتن بخدا براش نمی‌دونم چرا نمیره فقط وسالاش ریخت اونجا مرتب کرد اومد اینجا 😔

تو هم اذیت کن غذا نپز دعوا راه بیانداز

این بس که حاضر اماده گذاشتن جلوش خورده دیگه نمی خواد بره جا خوش کرده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

همه ی اینایی که گفتی دارم از بس خدا زده هستم اینجوری شده چیزیم به شوهرم میگه سریع جبهه میگیره 🫠دیگه ...

می گن زیاد که خوب باشی رو سرت سوار می شن 

اصلا تو چطور تحمل می کنی.  من شده بود به زور جیغ و کتک بیرونشون می کردم

خب به شوهرت بگوبهشون بگه برن لااقل اگه میترسن شب موقع خواب برای خواب بیانوالااینجوری که نمیشهشوهرت ص ...

وقتی میگم جبهه میگیره که میخوای آبجی و ننم از خونه بیرون کنی 

میگم منم حق دارم زندگی مستقل داشته باشم 

از روزی که عروسی کردم مادرت تحمل کردم الان دیگه برام اضافیه 

خواهرتم اومد نمیتونم این همه غذا بپزم 

دلم میخواد یه روز نپزم بگیرم بخوابم 

میگه نخواستی بپزی به خواهرم بگو میپزه 

خودش هم به خواهرش گفته که بچه اذیت می‌کنه 

اگه تونستی غذا بپز،اونام راحتن دیگه 

ی راه میگم نخند هر روز بیست کیلو سبزی بخر پاک کنید بفروش پولشو بزار جیبت. باشوهرت هماهنگ باش خوراکی نخرید نهایت تخم مرغ. برو وسایلایی که روشون حساسه بیار و تا میتونی ازش استفاده کن. وسایلای خوتو جم کن بزار انباری بگو حیفه.تلویزیونو جم کن. کلی ازوسایلاتو جم کن. فقدو فقد اون خونه رو تحویل ندین ی راه فرار براشون بزار. دعوا و اخم و تخم