2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 4402 بازدید | 131 پست
دعوا کن باهاشون ، که مجبور بشن برن، ذکر نواره که

نمیشه 😔

تو یه روستای کوفتی کوچیک هستیم 

میترسم زندگیم به هم بریزه شوهرم باهام بد میشه

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

دقیقاانقدربه خواهرشوهرش کاربده بایدکه بگم‌خودم‌تنهاباشم بهتره پاشه برهحتماغذاجلوشون میزاره جمع میکنه ...

توروخدا فقط دعا کنید اینا پاشن برن 

یکماهه جیگرم خونه

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گن زیاد که خوب باشی رو سرت سوار می شن اصلا تو چطور تحمل می کنی. من شده بود به زور جیغ و کتک بیرو ...

مجبورم بخدا 

توروخدا فقط دعا کنید اینا پاشن برن خونه خودشون 

توروخدا برام دعا کنید 

خونه ی ماست ولی مادرشومرم پیش ماست چونکه شوهرم پسر ته تغاریه از شانس گوه منباید پیش ما بمونه

نه ربطی به بچه آخر نداره براش خونه بگیرید با دخترش زندگی کنه

اما اگر شما تو خونه مادرشوهرتی ک شما باید خونه جدا بگیرید

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اگر خواهر شوهرت خونه داره و وسایلش اونجاس خب با مادرش برن اونجا

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

نمیشه 😔تو یه روستای کوفتی کوچیک هستیم میترسم زندگیم به هم بریزه شوهرم باهام بد میشه

از هر چی بترسی بدتر میشه

شما رفتارت خوبه. ، اونا هم نمیرن

هیچ معجزه ای هم نمیشه

پس بپذیر و زندگیت رو کن

۲ سالی میشه عروسی کردم مادر شوهرم پیشمه ولی الان خواهر شوهرمم طلاق گرفته اومده اینجا بمونه برای همیش ...

خب مادر و دختر دوتایی برن تو خونه اجاره یی با هم زندگی کنن 

چه ادما بی فکری شما زن و شوهر جوون هستید 

نه چونکه شوهرم پسر اخریه باید پیش ما بمونه ولی الان خواهر شوهرمم طلاق گرفته اومده اینجا قوز بالای قو ...

پسر اخری مگه گناه کرده🙁 بچه ها باید نوبتی از والدین مواظبت کنن بیارنشون پیش خودشون. شوهرت خودش مقصره باید پیش خودش بگه خونه جدا برا اونا بگیرم بهتره تا دعوا نشه باید دیگه اتمام حجت کنه. پیش خودش بگه زنم میخواد توخونه لباس راحتی بپوشه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ی راه میگم نخند هر روز بیست کیلو سبزی بخر پاک کنید بفروش پولشو بزار جیبت. باشوهرت هماهنگ باش خوراکی ...

شوهرم طرف اوناست قربونت برم 🫠

صبح تا شب میره سرکار نمفههمه من چی میکشم 

بعدشم جز یه ساک لباس چیزی نیوودره که!

وای خدا ب دادت برسه آدم خواهر خودشم هرروز خونش باشه خسته میشه 

ب درک ک می‌ترسه 

رک باش رودرواستی نکن بگو من می‌خوام راحت باشم 

چ حرف مزخرفی ک پدر و مادر باید پیش بچه اخر باشه کدوم قانونی اینو میگه یک ماه اینجا یک ماه خونه اون یکی بچه 

عدالت کجاست

خب مادرشم ببره اونجا هر دو زندگی کنن

مشکل اینجاس که نیمره 

میگه تنهاییم اذیت میشم 

از تنهایی میترسم و از این حرفهای الکی