rahmani_afagh مدیر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 7208 عنوان خواهرشوهرم همه رو دعوت کرده خونه ش گفته قابلمه پارتیه | مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 41 پست چقدر خوبه اینجوری البته من میخوام فقط غذای بچه های خودمو ببرم و برا اونا دسر کارامل ببرم خوبه؟ امروز | 10:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogoli7279 عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 933 قشنگم فقط یه دسر کارامل کمه یه چیزی درست کن غذایی مثل شامی، مثل سالاد ماکارونی، ته چین و.....این مدلی ببر
sami225500 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 10344 دیدم که دسر کیک حتی ی ظرف میوه میبرن.دوباره کاری نکن،دسر رو ولش همون غذای بچه هارو قابلمشو بزرگترکن نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
sobheroshan عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 642 انقد خووووووبه این حرکتکلی غذای خوشمزه تست میکنی و انرژی و شادی بیشتزی. داره شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11607 این رسم خوبیه به شرطی ک تشریفات نکنن بعدا هم نگن ک من چلو پلو برم فلانی املتفقط هدف خوش گذرونی باشه ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
rahmani_afagh مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 7208 این رسم خوبیه به شرطی ک تشریفات نکنن بعدا هم نگن ک من چلو پلو برم فلانی املتفقط هدف خوش گذرونی باشه ممنونم عزیزم
rahmani_afagh مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 7208 انقد خووووووبه این حرکتکلی غذای خوشمزه تست میکنی و انرژی و شادی بیشتزی. داره جات خالی عشقم
rahmani_afagh مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 7208 دیدم که دسر کیک حتی ی ظرف میوه میبرن.دوباره کاری نکن،دسر رو ولش همون غذای بچه هارو قابلمشو بزرگترکن خیلی گلی عزیزم ممنونم
rahmani_afagh مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 7208 قشنگم فقط یه دسر کارامل کمه یه چیزی درست کن غذایی مثل شامی، مثل سالاد ماکارونی، ته چین و.....این مدل ... حتما ممنونم که گفتی
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 11942 سمبوسه درست کن ب هر ک یکیشو بده کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
shima3062 عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 6170 یه قابلمه از طرف من ببر پرش کن بی زحمت الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شییییییلان عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 8538 دسر مسریش نکنید هدف از قابلمه پارتی راحتیه و خوش گذشته یه قابلمه استانبولی ماکارونی چیزی ببر ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
hehesksms عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 7020 آره خوش بگذره گلم االهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم امضات !
قاصدک_خانمی عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 1829 خوش بگذره وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
angelbanoo74 عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4500 دسر هم زمان بیشتری میبره هم هزینه و دراخرم به چش نمیاد😂همون غذایی که میبری رو بیشتر کن ببر