2777
2789
یه جابه جایی مکان دیدم یا مربوط به خودته یا خونوادتی بیماری سر زده واستون اتفاق میوفته مربوط به پا م ...

وای درستههههه در مورد سپهر

در مورد ازدواجم کلا چیزی حس میکنی؟ اینکه همسرم چجوریه در کل؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که میگه یعنی باید بگهولی خب دروغ گفتهشهر اردبیل امسال ظرفیت دبیر و آموزگار واسه رشته علوم و ادبی ...

چی بگم اوهه 

من کرمانشاهم

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

همون میشه ۳ نفر

بابا تو دفترچه نوشته بود ۶۷ نفر واسه جغرافیا منم ترازم ب اون میخوره بیارم کافیه

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

درمورد آینده منم بگو ملوسککککک

نمیدونم رشتتو اصلا

ولی حس میکنم یه اتفاقی واست میوفته یا افتاده ک اعتقادات قوی تر میشه

یه وسیله ای خراب میشه واسش خیلی غصه نخور مادیات ارزش نداره

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

نمیدونم رشتتو اصلاولی حس میکنم یه اتفاقی واست میوفته یا افتاده ک اعتقادات قوی تر میشهیه وسیله ای خرا ...

وسیله چی  هس؟

۶۷ نفر استخدام میکنند یا ابلفضل چه خبرهغیرممکنه

والا تو کرمانشاه بابا رشته جغرافیا