2777
2789
عنوان

مردای سایت ی بار به حداقل برای ی راهنمایی درست بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 41 پست
مرد میتونه چنتا رو واقعا دوس داشته باشه هم زمان جز ذاتش هست. اما غالبا ارتباط بیرونی ها برا لذت جنسی ...

پس چرا اینقدر شکست عشقی پست میبینه داره دق میده منو این موضوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مردا همزمان میتونن چند نفرو دوست داشته باشن

اگه به دوس داشتن باشه که مردوزن نداره ولی هیچکس نمیتونه دونفرو به یه اندازه دوست داشته باشه

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

مرررد نخیر ،هول بله

واقعا ازاین حرفا تعجب میکنم که میگن مردامیتونن همزمان چندنفرو دوست داشته باشن

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

بطور کلی مرد زمانی روی یک نفر غیرت داره که دوستش داشته باشه ، در غیر اینصورت ،خیر

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

فقط میتونم بگم مردا همه زنها رو دوست دارند غیر از زن خودشون 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

شاید کسی رو دوست داشته ولی طرف پا نداده بهش برا همین مدام چکش می کنه و پستای شکست عشقی می بینه

مردا اولویت زندگیشون زن و بچه اشون هستن مگه اینکه از نظر احساسی شدیدا به یه نفر دیگه وابسته بشن و طرف هم هی بخونه تو گوشش که زنت رو ول کن بیا منو بگیر

در مورد شما فکر کنم طرف ،شوهرتون رو گذاشته کنار

و هیچی بینشون نیست 

حالا تو این فاصله شما بیشتر به خودت و به شوهرت برس بزار این دوران نقاهت بعد از شکست عشقی و پس زده شدن رو رد کنه 

یه مهمونی کوچولو یه سورپرایز یا هر چیزی که بتونه حال و هواش رو عوض کنه

گیر نده ،حساس نشو ،فقط این مدت بهترین ورژن خودت رو ارائه بده

مگه میشه چنین چیزی اصلا ؟ محاله

مگه بشما نگفتن تااطلاع ثانوی تو تاپیکا پیداتون نشه تا مجروحا مرخص شن؟!🤨

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃