2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده شوهرت بحثت شده؟با یه خانم حرف زدیبرای رفع دلهره و اضطراب خیلی ۴ قل بخونید

میشه بگی چی راجع ایندم حس میکنی

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اونا رو که میشی ولی خب باید ۴ سال بعد بری واسه آزمون استخدامیوگرنه باید بری خونه بخت 🥰🥰🥰

خونه بخت فعلا زوده😂🙈

مشکلی ندارم ۴ سال بشه استخدامی قبول شم فقط

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

آره عالی میشه ولی سختهچند نفر بر میدارن اونا هم معمولا سهمیه

ظرفیتش خوبه فک کنم بیارم 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

هر سازمان ۲ ۳ نفر کجا خوبه 😂

چی بگم از مشاورم پرسیدم   گف قبولی چی بگم 

ممنون ❤️❤️ در مورد خودم و زندگیم میتونی بقیه احساساتتو بگی؟ اخه چیزایی که گفتی درست بودن

یه جابه جایی مکان دیدم یا مربوط به خودته یا خونوادت

ی بیماری سر زده واستون اتفاق میوفته مربوط به پا میشه

خیلی هول نکنید خوب میشه ب مرور 

و اینکه اقا سپهر حس میکنم برای خوشحالی شما هرکاری حاضره بکنه

بخاطر همینم ممکنه بعضی وقتا مشکلاتشو ازتون پنهون کنه

کلا حس میکنم درونگراس نمیخاد کسی ضعیف ببینتش

آب زیاد مصرف کنید در طول روز

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

یه جابه جایی مکان دیدم یا مربوط به خودته یا خونوادتی بیماری سر زده واستون اتفاق میوفته مربوط به پا م ...

درمورد آینده منم بگو ملوسککککک