2777
2789
عنوان

دخترم امروز مدرسه نرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 13870 بازدید | 445 پست
شما ها برا بچه هاتون چی میزاریندختر م حتی میوه هم نمیبرهفقط خوراکی از مغازه

من از مغازه فانتزی ازین کلوچه گردویی ها میخرم

توش۵تا دارع میزارم فریزر هر روز یکی میدم میبره

کنارش نارنگی میبره و سیب خشک ک خودم درست کردم.

گاهی هم لای نون تست مربا یا خامه شکلاتی میزارم

گاهی الویه درست میکنم ساندویچ میزارم....

حتی پفیلا هم درست میکنم گاهی براش میبره

ولی از مغازه هم گاهی شیر کاکائو یا رانی میخواد ک مجبور میشم گاهی بخرم براش

چوب شور و ماهی پفکی هم از مغازه گاهی شاید بخره

میوه و لقمه و آجیل میزارم اصلا کیک نمیزارم

من تو لیوان کاغذی یک بار مصرف کیک درست میکنم هر روز یکیشو میبره 

این هفته سیب و دارچین درست کردم 

هفته بعد شکلاتی درست میکنم

کلوچه گردویی هم از نانوایی فانتزی ها میخرم اونم میبره

با میوه و اینا سیر نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون نرفت تو چرا هیچی نگفتی؟ از الان داری بد بارش میاری 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

کلاس چندمه؟یه بار بشین منطقی واسش توضیح بدهمن شما رو قضاوت نمیکنم ولی دیدم بچه هایی رو که از بس چیزی ...

چ جالب راست میگی‌.پسر منم یه کشو خوراکی داشت خودش برنامه ریزی می‌کرد ک تا چ تاریخی هیچی براش نمیخریم.من حتی بهش میگفتم پولمون چقدر هست برای خوراکی هاش در ماه. خودش حساب کتاب داشت.الان هم ک بزرگ شه یچیزی بخواد رو همون مبلغ حساب و کتاب میکنه

و اینکه براش کیک خونگی و میوه خشک و پفیلا خونگی و... درست کنم اتفاقا خیلی ممنون هم میشه

گاهی باید فقط براشون توضیح داد تا ب یه درکی برسن و علت رو بدونن البته وضع مالی مون بد نیست ولی میدونه بیش‌ تر از یه حدی نباید ات و اشغال بخوره و هزینه الکی نمی‌کنیم برای سوپر مارکت

الان شیشم ولی بابد هشتم باشهن بهم میگن از بس براش خریدی اینجوری شدهکابینت پرخوراکی هم باشه همه رو می ...

خب دیگه بزرگ شده من فکر کردم راجع دختره ۷یا۸ ساله صحبت میکنی

براش راجع بودجه و مسائل مالی توضیح بده

راجع زشت و چاق شدن و تاثیر شکر روی پوستش و جوش زدن و...

باید اینارو درک کنه 

دیگه ۳۰هزار تومن باید تو جیب نوجوان باشهپولی نسست این مقدار منطورم پول ی کیک ابمیوه اس

دیگه میگم بعضیا شاید توان همینم ندارن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خواهر گفت نمیرم مدرسه و نرفت فقط میدونه چقدر از اول بهش باج دادم تا بره مدرسهاون ۲ سال آنلاین و ک کل ...

وا 

ینی چی 

حتما ببرش مشاوره اینو حتما ها 

اصلا فردا نبرش مدرسه فقط ببرش مشاوره 

اگه دیدی اینجوری میکنه جهنم و ضرر اینکه 

دو سال نرفته دو ساله دیگه هم نره 

خوووب ازش کار بکش اگه کار جای مطمئن 

با آدمای مطمئن سراغ داری بزار اونجا یکم 

کارکنه اگه نه یجوری یه کاری براش جور کن که 

سخت باشه براش بفهمه زندگی سخته پول درآوردن سخته حتما مشاوره هم ببرش حتما 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیلی ممنون عزیزم

اسی جون میدونی به نظر من حرکات دخترخانم شما عادی نیست. تو تاپیک هاتون خوندم که دختر خانم شما بیش فعال هست. خوب بچه های بیش فعال متفاوت هستن. یکم خشن هم هستن. بعد یک پسر دارید که دستش پروتز داره که میدونم به عنوان یک مادر شما چقدر رنج کشیدید. همسرتون هم نوشتید بهتون کم‌توجه هست. وقتی بچه بیش فعال باشه باید خانواده خیلی صبور باشن والا همش طفلک کتک میخوره. کتک هم بچه رو بدتر خشمگین میکنه. باعث می‌شه از همه نفرت پیدا کنه. باعث می‌شه حتی حرفه‌ای خوب شما رو توجه نکنه و بگه اینا همه ی حرف هاشون بیخوده. اینجور نمیشه. باید از مشاوره کمک بگیری. من الان به دختر شما حق میدم بابت این پرخاشگری هه و لجبازی هاش. 

بعد اسی جون درس دخترتون چجوره زرنگه یا درس دوست نداره؟ما یک بچه بیش فعال تو فامیل داشتیم تو بچگی خیلی شیطنت می‌کرد. دیگه اونجور که اون درس میخوند مادرش فرستاد غیردولتی و با پول فقط نمرات قبولی و بزور دادن بهش و یک دیپلم الکی گرفت. بچه های بیش فعال نمیتونن تمرکز کنن و درس بخونن.‌ولی خیلی باهوشن. باید ببینی تو چه کاری استعداد داره. به همون کار مشغول کنی.‌یک دوره ببرش استعدادیابی.