2777
2789
تو استخدامی آموزش پرورش یا جهاد کشاورزی رو میگییا دفترچه دانشگاه رو

بابا دفترچه انتخاب رشته کنکور دانشگاه

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقبت منم بگو

حس میکنم چندتا خانم اذیتت میکنن

جاریات هستن یا خواهرشوهر؟

خیلی خودخوری میکنی یدفه عصبی میشی همه چیو خراب میکنی

باسیاست تر رفتار کن

بچه هات خیلی در اینده کمک حالت میشن

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

خب اون که چیزی نیستاصلا نیارفوقش میری بر اساس سوابق تحصیلی بدون کنکور میخونیمن دارم استخدام دولت رو ...

ن من دوس دارم رشته جغرافیا رو 

ن سوابق چیز خوبی توش نبود 

اها:)

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

گلم موفق باشی انشالله هر چی بخوای خدا بهت بده

فدایت🤍

حس میکنم چندتا خانم اذیتت میکننجاریات هستن یا خواهرشوهر؟خیلی خودخوری میکنی یدفه عصبی میشی همه چیو خر ...

توروخدا برا منم راجع به ایندم بگو🥲و اینکه اون چلغوز شده در حد یه پیام یا زنگ میاد دوباره یا تموم شد کلا؟

توروخدا برا منم راجع به ایندم بگو🥲و اینکه اون چلغوز شده در حد یه پیام یا زنگ میاد دوباره یا تموم شد ...

یه کاریو میخای شروع کنی مخفیانه یا جایی میخای بری تنهایی احتیاط کن

یه عده دشمن دارید منتظرن ی آتو ازت گیر بیارن و شروع کنن به غیبت....

اسمشو باید میگفتی

بنظرم قبلا ازت خبر گرفته فک نکنم برگشت باشه بازم هرچی صلاحه

حس همش درست نیست

عزیزم از من چه حس میکنی

حس میکنم اعتماد بنفست کمه تنهایی

شکست عشقی خوردی و ازون به بعد شکاک شدی

اما داری رو خودت کار میکنی و سعی میکنی زندگیتو بهتر کنی

بعد اینکه

ارایش غلیظو دوسداری بیرون شاید نکنی

یه پسر تو فامیل یا اشنا حواسش بهت هست