2777
2789
عنوان

صافی و کراتین موی فر و وز

61 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من موهام هم فره و هم بخاطر دکلره وز هست 

به نظرتون کدوم روش هم احیاش خوبه و هم صافی صد در صدی و براق میده و همچنین ماندگاری بالا داشته باشه

روش های کراتین و نانو کراتین ، آنزیم و نانو آنزیم ، خاویار و پروتئین و ... کدومش بهتر جواب میده؟ لطفاً کمکم کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بگم اصلا سمته کراتین نرو بدتر موهاتو نابود میکنه گلم

چند سال پیش یه جایی رفتم خیلی راضی بودم موهامو خیلی لخت کرد منتهی اون دختر دیگه کار کراتین ادامه نداد 

بعد اون چند جا رفتم فر موهام برگشت

باید با این آرایشگرا حضوری بری پیش هرکدومشون موهاتو ببینن اینطوری بهتره من خودم اینکارو میکنم

اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد چند بار هزینه کردم موهام برگشته

چند سال پیش یه جایی رفتم خیلی راضی بودم موهامو خیلی لخت کرد منتهی اون دختر دیگه کار کراتین ادامه ندا ...

رنگ و لایت کارم

بعد از کراتین هیچ جوره نمیتونین دیگه موهاتونو رنگ کنید فلس مورو میبنده و باعث آسیب به مو و به مرور زمان ریزش میگیرید

فقط خواستم اطلاعات کافی رو در اختیارتون بزارم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

فقط میتونم بگم اصلا سمته کراتین نرو بدتر موهاتو نابود میکنه گلم

موهام زیادی  فره پشت گردنم عرق می‌کنه میسوزه و پوست سرمم میخاره می‌دونم بخاطر عرق کردنمه

موهام صاف بودنی اینجوری نمیشدم

موهام زیادی فره پشت گردنم عرق می‌کنه میسوزه و پوست سرمم میخاره می‌دونم بخاطر عرق کردنمهموهام صاف بو ...

پلکس انجام بدین احیا و صافیه به شدت خوبی میده بهت

حتما یه سالن برند برید که مواد مصرفیشون کئون باشه ۳ماه هر ماه یکبار انجام میشه و نتیجه دهیش عالیه

تا حالا برای پلکس نرفتم حتما امتحان میکنم

همون پروتئین سرده 

ولی شما اگه واقعا دنبال درمان موهاتون هستید یکبار برای همیشه برید اینکارو انجام بدین و براش هزینه کنید