2777
2789
عنوان

مامثل کره ای ها زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 55 پست
آخه من نمیفهمم وقتی انقد بی مسئولیتن زن و بچه برای چیشونه؟؟ واقعا لیاقت همسر و بچه خوب ندارن

آره به خدا نمیدونم والله خودمم گاهی به شوهرم میگم تو اصلا نباید ازدواج میکردی چون هیچی از زن وبچه داشتن نمیفهمی هیچ درکی از زندگی نداری فک میکنی فقط میری سرکار میای وخرج خونه میدی شدی یه مرد ویه پدر!!!!!!!

عزیزم مگه میشه .میشه بپرسم چند وقت یکبار رابطه دارید

الان دیگه حسابش از دستم رفته چند ماهه کلا اصلا رابطه نداریم البته شوهرمن از اولم سرد بود فک کن یه هفته بعد عروسی رابطه داشتیم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره به خدا نمیدونم والله خودمم گاهی به شوهرم میگم تو اصلا نباید ازدواج میکردی چون هیچی از زن وبچه دا ...

دقیقااا

همه تقصیر خانوادشونه که اینجوری تربیتشون میکنن

خدا کمکت کنه عزیزدلم

به فکر بچه ات باش، حداقل اگه پدرش بی مسئولیته خداروشکر مادر خوبی داره💗

الان دیگه حسابش از دستم رفته چند ماهه کلا اصلا رابطه نداریم البته شوهرمن از اولم سرد بود فک کن یه هف ...

اگر مطمئنی که خیانت نمیکنه باهاش حرف بزن وببرش دکتر .چون این وسط شما اذیت میشی . خدایی نکرده چند سال دیگه افسرده میشید

دقیقاااهمه تقصیر خانوادشونه که اینجوری تربیتشون میکننخدا کمکت کنه عزیزدلمبه فکر بچه ات باش، حداقل اگ ...

کاملا درسته پدرش عین خودشه چیزی از درک همسر وبچه ومحبت ودل دادن ووقت گذاشتن برای خانواده ندارن ...کاش اینجور آدما ازدواج نکنن کلا😔فدات شم عزیزم چشمات خوب میبینه🌸🌸🌸

اگر مطمئنی که خیانت نمیکنه باهاش حرف بزن وببرش دکتر .چون این وسط شما اذیت میشی . خدایی نکرده چند سال ...

فک نمیکنم اهل اینکارا نیس خودمم خیلی گوشیشو قایمکی چک کردم چیزی پیدا نکردم خودمم افسردگی گرفته بودم ۳ سال قرص خوردم هنوزیه سالم نشده که داروهامو ترک کردم یه مدت بازحالم بد بود ولی سعی کردم خودم حال خودمو خوب کنم باور کن خیلی تلاش کردم تازه وقتی هم میگم بریم دکتر یا چیزی برمیگرده یه حرفای چرت وزشتی میگه که آدمو پشیمون میکنه منم دیگه کاری ندارم انگار اصلا شوهرم مرده 

دقیقااا کاش ازدواج نمیکردن فرصت یه دختر دیگه رو نمیسوزوندن فداتشم❤️

خودمم خیلی حسرت روزای جوونیمو میخورم که اینجوری حیف شد😔ولی واقعا وجود دخترم انگیزه ی زندگیمه دیگه این چیزا به چشمم نمیاد

خودمم خیلی حسرت روزای جوونیمو میخورم که اینجوری حیف شد😔ولی واقعا وجود دخترم انگیزه ی زندگیمه دیگه ا ...

خیلی قوی هستی عزیزدلم❤️

حسرتو بذار کنار امیدوار باش

بذار دخترت قوی بودنو ازت یاد بگیره، تو الان تجربه ات زیاده میتونی همیشه هوای دخترتو داشته باشی که دخترت انتخاب درستی داشته باشه تو زندگیش

ایشالله انقد خدا واسه خودتو دخترت قشنگ میچینه انقد موفق میشه دخترت، که همه حال بدیا رو بشوره ببره❤️

خیلی قوی هستی عزیزدلم❤️حسرتو بذار کنار امیدوار باشبذار دخترت قوی بودنو ازت یاد بگیره، تو الان تجربه ...

انشالله عزیزم انشالله ...فدات شم عزیز گریم گرفت😭😭😭واقعا همیشه دعا میکنم دخترم آینده خوبی داشته باشه حتی تو ازدواجش میگم خدا خودت یه مرد واقعی رو بزار سرراهش ..فقط توکلم به خودخداس....انشالله شماهم عاقبت بخیر شین عزیزم 

انشالله عزیزم انشالله ...فدات شم عزیز گریم گرفت😭😭😭واقعا همیشه دعا میکنم دخترم آینده خوبی داشته با ...

عزیزممم منم واقعا بغضم گرفت پیامتو خوندم🥲💔

انشالله عزیزدلم، از ته دل واسش دعا کردم مطمئنم خدا این سختیای الانتو جبران میکنه فداتشم

غصه به خودت راه نده خداروشکر که دخترتو داری پشت و پناه هم هستید❤️

ممنون عزیزدلم بابت دعای خیرت

عزیزممم منم واقعا بغضم گرفت پیامتو خوندم🥲💔انشالله عزیزدلم، از ته دل واسش دعا کردم مطمئنم خدا این س ...

قربونت برم عزیزم خیلی باپیامات حال دلم خوب شد 🥰واقعا ازته دل ازخدا میخوام به هرچی تو دلته برسی وغم نبینی توزندگیت 

قربونت برم عزیزم خیلی باپیامات حال دلم خوب شد 🥰واقعا ازته دل ازخدا میخوام به هرچی تو دلته برسی وغم ...

فداتشم مهربونممم

منم واقعا خیلییی حالم خوب شد و انرژی مثبت گرفتم از هم صحبتی باهات😍

ممنونم گلم ایشالله همه دعاهای خوبت سهمِ زندگی خودت و دخترت هم باشن❤️