😊😊😊😆😆😆اون سری یه خانوم ایرانی که تو کره زندگی میکردتواینستا میگفت کره ایا بعدبچهدارشدن زن وشوهراتاقشونو جدامیکنن ومادر وبچه تو اتاق وپدر تو یه اتاق دیگه میخوابه چون میخوان خواب بهتری داشته باشن ...شوهرمنم از وقتی دخترم دنیا اکمد اتاقشو جدا کرده تا الانشم همینه😂😂اینوشنیدم امیدوارشدم😂
آخه من نمیفهمم وقتی انقد بی مسئولیتن زن و بچه برای چیشونه؟؟ واقعا لیاقت همسر و بچه خوب ندارن
آره به خدا نمیدونم والله خودمم گاهی به شوهرم میگم تو اصلا نباید ازدواج میکردی چون هیچی از زن وبچه داشتن نمیفهمی هیچ درکی از زندگی نداری فک میکنی فقط میری سرکار میای وخرج خونه میدی شدی یه مرد ویه پدر!!!!!!!
اگر مطمئنی که خیانت نمیکنه باهاش حرف بزن وببرش دکتر .چون این وسط شما اذیت میشی . خدایی نکرده چند سال ...
فک نمیکنم اهل اینکارا نیس خودمم خیلی گوشیشو قایمکی چک کردم چیزی پیدا نکردم خودمم افسردگی گرفته بودم ۳ سال قرص خوردم هنوزیه سالم نشده که داروهامو ترک کردم یه مدت بازحالم بد بود ولی سعی کردم خودم حال خودمو خوب کنم باور کن خیلی تلاش کردم تازه وقتی هم میگم بریم دکتر یا چیزی برمیگرده یه حرفای چرت وزشتی میگه که آدمو پشیمون میکنه منم دیگه کاری ندارم انگار اصلا شوهرم مرده