2777
2789
عنوان

مامثل کره ای ها زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدامنولعنت کنه اگه کوتاهی کرده باشم دخترم الان ۵ سالشه تواین ۵ سال هرراهی بگیو رفتم اینکه الان راحت ...

عزیزم نمیگم کوتاهی کردی.گفتم شاید شما بهش محبت کنی نرم بشه و دوطرفه بشه .

یه روز خوب میاد

هوووووف نگوووووو.....از اول همینجوری بوده؟

آره...متاسفانه منم تجربه دوس پسر اینا نداشتم وشناختم از آقایون کم بود فک میکردم حالا بلد نیس ویاد میگیره واینا بعد دیدم نه بابا اصلا عوض نمیشه هرچقدم از اول زندگی مثلا میگفتم دوس دارم مثلا موهامو نوازش کنی یا حرفای محبت آمیز بزنی واینا ...میگفتم اصلا خیلی بی عاطفه ای هیچ محبتی بهم نداری میگفت هرکی یه جور محبتشو نشون میده همین که چیزی که دوس داری گرفتم یعنی محبت و دوست داشتن 😐هیچی دیگه یاد نگرفت که نگرفت تازه سال به سال بدترم شد اخلاقشم که نگم برات کلا شده زیر صفر اول خیلی خوش اخلاق بودالان دیگه اونم نداره بعد ۱۰ سال زندگی الان دیگه انگار غریبه ایم

عزیزم نمیگم کوتاهی کردی.گفتم شاید شما بهش محبت کنی نرم بشه و دوطرفه بشه .

نشد 😔اون نرم نشد عوضش خودم حالم بدشد همش تحقیر شدم همش احساس کوچیکی کردم غصه خوردم افسرده شدم 😭😭الانم دیگه کلا بیخیال شدم نمیخوام دوباره بیوفتم به دورباطل نمیخوام دوباره حالموبدکنم😔

الهی.انشاالله همسرتون سربه راه بشن.واقعا واسه زن سخته.زن ناز و نوازش میخواد.واقعا کمبود محبت ازطرف ه ...

انشالله😔دقیقااا وقتی زن وشوهرایی رو میبینم که شوهرچقد به خانومه محبت میکنه یا حتی بچه اش میام تا دوشب فقط گریه میکنم بعدشم حالم از خودم بهم میخوره که با ۳۰ سال سن چرا نشستم برا این چیزا غصه میخورم😑😑😑

خدامنولعنت کنه اگه کوتاهی کرده باشم دخترم الان ۵ سالشه تواین ۵ سال هرراهی بگیو رفتم اینکه الان راحت ...

الان سنت کمه عزیزم

ی چندسال دیگه پوکی استخوان و زانو درد و هزار مریضی میگیری

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰