2777
2789

یا آشپزی یا هر هنر دیگه که فکر میکنید جالبه خودتون یاد گرفتین احساس می‌کنید کاربردی وکسی ممکنه ندونه از هم یاد بگیریم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

با هر ثبت‌نام موفق در اسنپ‌سرمایه از طریق کد دعوت، 3 میلی‌گرم طلا به شما و 3 میلی‌گرم طلا به فرد دعوت شده تعلق می‌گیرد.

zBwsAMVHC

این کد رو بزنید تا جایزه بده هم ب شما هم ب من

◞زمین گسترده می‌شود به اندازه‌ی رویای تو ...🌨🌿◟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپام‌همیشه خراب میشد زن‌فامیلمون گفت همه ی موادشو با ادویه و همه‌چی‌و‌کمی روغن با هم قاطی کن الان هرکی سوپمو‌میخوره‌میگه خیلی خوشمزه س. 

دیگه ظرفارو مرتب میشورم خونه م کلا خلوته حوصله دکوری زیاد ندارم جارو زدنش‌راحتتره خیلی چیزارو که‌نمیخوام‌گذاتشم‌تو کارتون‌خونه مرتب باشه

گازو‌ خیلی چیزا رو با تاید و جوش‌شیرین تمیز میکنم‌فوری تمیز میشه اکثرا خودم چیزای خونگی‌درست میکنم

اوهوم

اگر مهمون داشتین و خورشت لج کرد و غلیظ نشدیه قاشق آرد برنج با آب سرد قاطی کنین رقیق که شد به خورشتتو ...

خوبه کلک

خیلی بدم میاد از این زندگی هی سگ دو بزنی دنبال تورم کنی . همش شد کار کار کار پس کی زندگی کنیم

شاغلی؟

مثلا شربت میخوای درس کنی داخلش تخم شربتی بریزی همه تخم شربتی ته نشین میشه باید قاشق هم بزاری کنارش، ولی ترفندش اینه که شربت رو جدا درس کن اول ، بعد تخم شربتی هم جدا با اب بزار درس بشه ، خاستی شربت ببری واس مهمون یه قاشق تخم شربتی بریز تو شربتش همون روش میمونه خیلی قشنگ دیگه نمیخاد قاشق بزاری که هم بزنه ، خخخخ گفتم شاید جالب باشه