2777
2789
عذرخواهم حقیقتا من بین حقوق شهید بهشتی و فرهنگیان موندم..... خواستم بپرسم شما اطلاع دارین دبیر با رت ...

ببینید دبیری هر چه مدرک و سابقش بالا باشه بازم حقوقش در اون حد زیاد نمیشه،حالا آموزگاری خوبه ولی دبیری حقوقش نسبت به آموزگاری کمه 

حقوق از نظرت آینده داره در دانشگاه تاپ؟ من برادرم هم وکیله خیلی شوقی نشون نمیده من برم وکالت کلا اشت ...

دانشگاه به نظرم فرقی نمیکنه 

خب برادرت وکیل دیگ نزدیکت هست چیو میپرسی قربونت بشم 😂

خودت زندگی و درآمدش رو ببین قضاوت کن دیگ

وکلا و شغل های آزاد فکر میکنن کارمندا راحتن جدی میگم

ولی نمی دونن با این درآمد با بیگاری فرقی نمیکنه 

شغل دوم بخوای داشته باشی سخته خب تا ظهر مدرسه بعد تا شب شغل آزاد 

باید بری معلمی و با آرزوهات خداحافظی کنی 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما منطقه محروم هستیم خانواده شهدا تاثیر نداره مگه جانباز یا فرزند شهید باشی اونم تاثیر چندانی نداره

به من نگو گلم خودم شنیدم مستقیم به خاطر خانواده شون حقوق شون بالاست  ۴  ۵ تومنم باشه پول کمی نیست 

یا معادل فوق براشون حساب میکنن

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

ببینید دبیری هر چه مدرک و سابقش بالا باشه بازم حقوقش در اون حد زیاد نمیشه،حالا آموزگاری خوبه ولی دبی ...

وای ن حوصله خودمم ندارم چ برسه ب دخمل بچه ها هم خودم روانی میشم هم اونا رو روانی میکنم

نه اتفاقا هم شهری مون بوود

چی بگم والا من مامان بابام معلمن گفتم  تو مدرسه هم معلم های جون هستن  امکان نداره با انقد سابقه حقوق شون انقدر زیاد  باشه 

بعد با دانشگاه حساب میشه  ۷ ۸ سال سابقه دارن دیگ 

به من نگو گلم خودم شنیدم مستقیم به خاطر خانواده شون حقوق شون بالاست ۴ ۵ تومنم باشه پول کمی نیست یا ...

من خودم خانواده فرهنگیان هستیم 

همسرم بخاطر ایثارگری حدود یه تومن میگیره 

روستا درس میده و عشایری

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من خودم خانواده فرهنگیان هستیم همسرم بخاطر ایثارگری حدود یه تومن میگیره روستا درس میده و عشایری

من دیدم معادل فوق براشون حساب میشه چی بگم والا 

شاید جاهای دیگه متفاوت هست 

دانشگاه به نظرم فرقی نمیکنه خب برادرت وکیل دیگ نزدیکت هست چیو میپرسی قربونت بشم 😂خودت زندگی و درآمد ...

عزیزم اون مرده من زنم

ایشون رتبه 2 مرکز وکلا بودن با کله گنده هاب این حرفه رفت و امد داشتن شرایط زندگی تو کلان شهر ها رو دارن برای سابقه ب دست اوردن اول وارد قضاوت شدن و خاک خوردننن ولی با این طرح تسهیل میگه من ک اصلاااا راضی نیستم

من دیدم معادل فوق براشون حساب میشه چی بگم والا شاید جاهای دیگه متفاوت هست

دروغ ندارم بگم 

اگه بیشتر بدن شما ازم میگیری بدونی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم اون مرده من زنمایشون رتبه 2 مرکز وکلا بودن با کله گنده هاب این حرفه رفت و امد داشتن شرایط زندگ ...

اگر بخوای اینجوری مرد و زن نگاه کنی نمی تونی پیشرفت کنی

اره خراب کرده ولی بلاخره هستن کسایی ک کار میکنن

خانم های خیلی قوی هستن 

من خالم چند سال پیش قبول شد هیچ کس رو نداشت 

الان خیلی کارش گرفته و منم تشویق میکنه میگه من کسی رو نداشتم ولی تو بیای پشتتم  اگر خودمم تنها بودم بازم تنهایی بالا می رفتم مثل خالم

خانم های قوی زیادی هستن

حداقل دلت خوشه میتونی پیشرفت کنی تو فرهنگیان چی؟

الانم ک آدم های خودشون رو دارن بیشتر قبول میکنن دیگ اوضاع صد برابر  بدتر 

اگر فکر می‌کنی تو محیط فرهنگی باند بازی نیست باید بگم خیلی زیاده  آدمای با پارتی مدیر میشن

مدیر مدارس خاص همه خانواده شهدا هستن خواهر شهید 

یا کله گنده 

معاونا همه سفارش کرده هستن   

جاش به آدم عادی و با شایستگی نمیرسه 

اونا می فرستم با سختی جاهای عادی 

دروغ ندارم بگم اگه بیشتر بدن شما ازم میگیری بدونی؟

گلم نگفتم دروغ میگی ک فرق میکنه شاید اصلا منطقه به منطقه 

شاید اون شخصی ک گفتم با نفوذ تر باشه 

ناراحت نشو 

اگر بخوای اینجوری مرد و زن نگاه کنی نمی تونی پیشرفت کنیاره خراب کرده ولی بلاخره هستن کسایی ک کار میک ...

نمیدونم 😭💔 میترسم ی حرکتی بزنم دیگ نتونتم جبرانش کنم اخه حقوق بهترین دانشگاه هم چیز کمی نیست 💔

نمیدونم 😭💔 میترسم ی حرکتی بزنم دیگ نتونتم جبرانش کنم اخه حقوق بهترین دانشگاه هم چیز کمی نیست 💔

هزار برابر از فرهنگیان بهتره 

در لول هم نیستن اصلا