lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 عنوان یه خانم معلم مهربون لطف میکنه بیاد 176 بازدید | 29 پست لطفاااایا کسی ک دور و برش معلمه 1404/07/02 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64172 سوال تون رو بپرسید هر کسی بدونه جواب میده ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 بفرمایید عذرخواهم حقیقتا من بین حقوق شهید بهشتی و فرهنگیان موندم..... خواستم بپرسم شما اطلاع دارین دبیر با رتبه بندی عالیییی و مدرک دکترا با حدودا سابقه چقدر دربافت میکنه؟
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 سوال تون رو بپرسید هر کسی بدونه جواب میده پرسیدم جونم
حقوق_خوان_کوچک عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2433 مامانم با ۳۰ سابقه با مدرک فوق و رتبه ۴ فکر میکنی چند؟ ۲۲ تومنباید خون گریه کرد بچه ۲ تا آدم فرهنگی هستم ک رفتم حقوق کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
حقوق_خوان_کوچک عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2433 بابامم چند ساله بازنشسته شده همین حدود مامانم میگیره کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64172 با ۳۰ سال سابقه ۲۳ دریافتی ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 مامانم با ۳۰ سابقه با مدرک فوق و رتبه ۴ فکر میکنی چند؟ ۲۲ تومنباید خون گریه کرد بچه ۲ تا آدم فرهنگ ... وای شوخی میکنیییمن دیده بودم با سه سال سابقه 18 میلیون میگیرن ولی
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 با ۳۰ سال سابقه ۲۳ دریافتی افتضاحه کاخه من دیده بودم با 3 سال سابقه 18 تومن دریافت میکنن
حقوق_خوان_کوچک عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2433 وای شوخی میکنیییمن دیده بودم با سه سال سابقه 18 میلیون میگیرن ولی وااا معلمای جون هستن تو مدرسه ولی نهایتا بگیرن ۱۲ ۱۳ تومن اینایی ک زیاد میگیرن یا مناطق خاص و محرومنیا خانواده شهدا و جانباز کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود."
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64172 افتضاحه کاخه من دیده بودم با 3 سال سابقه 18 تومن دریافت میکنن چیزی که من میبینم اینه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 مامانم با ۳۰ سابقه با مدرک فوق و رتبه ۴ فکر میکنی چند؟ ۲۲ تومنباید خون گریه کرد بچه ۲ تا آدم فرهنگ ... حقوق از نظرت آینده داره در دانشگاه تاپ؟ من برادرم هم وکیله خیلی شوقی نشون نمیده من برم وکالت کلا اشتباه کردم اومدم انسانی
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 وااا معلمای جون هستن تو مدرسه ولی نهایتا بگیرن ۱۲ ۱۳ تومن اینایی ک زیاد میگیرن یا مناطق خاص و محر ... نه اتفاقا هم شهری مون بوود
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64172 وااا معلمای جون هستن تو مدرسه ولی نهایتا بگیرن ۱۲ ۱۳ تومن اینایی ک زیاد میگیرن یا مناطق خاص و محر ... ما منطقه محروم هستیم خانواده شهدا تاثیر نداره مگه جانباز یا فرزند شهید باشی اونم تاثیر چندانی نداره ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ