2777
2789
عنوان

اونایی واژینیسموس داشتن بیاین

561 بازدید | 31 پست

چطور درمان شدین؟

من موقع رابطه خیلی درد دارم با کلی تلاش دخولی هم اتفاق نمیوفته فقط درد و سوزشه با وجود روانکننده خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم میترسم زندگیمون نابود بشه🤕🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دل زدم به دریا گفتم رحم نکن 

دیواره واژن پاره شد و از فرط خونریزی داشتم میزفتم کما

عمل کردن بخیه زدن یک شب هک بستری

خلاصه بزور نمیشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

اولاش خیلی سختم بود خیلییی اما الان کمی بهتر شده ولی الانم درد دارم خیلی اذیت میشم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

من دل زدم به دریا گفتم رحم نکن دیواره واژن پاره شد و از فرط خونریزی داشتم میزفتم کماعمل کردن بخیه زد ...

وای اطرافیان لابد فکرکردن شوهرت چقد جنگی بوده سر این جریان ؟

شب اول عروسی بود یا چی ؟🤣🤣🤣🤣