2777
2789
عنوان

به نظرم آخر سریال سغال

107 بازدید | 13 پست

به نظر من سیاوش بعد از فهمیدن ماجرا دیگه نمی تونه با آوا ازدواج کنه واوا هم قطعا کنار میکشه چون بخاطر همین قضیه ازدواجش یه جورابی خودش را مقصر میدونه وهم از اون خانواده خاطره بدی داره

‌پسر خالش واوا پیگیری پرونده آوا را میکنن وکامیار به حقش میرسه

ودر نهایت آوا با پسر خالش ازدواج میکنه وشایدم چون مثل برادرش میمونه هیچ وقت باهاش ازدواج نکنه

یه نفرم این وسط میمیره که احتمالا سیمین یا کامیار هست  

نظر شما چیه؟

به نظرم نه 

آزاد دیگه هیچوقت با آوا ازدواج نمیکنه

سیاوش هم سر این قضه آوا رو ول نمیکنه

به نظرم این وسط یه نفر می‌میره 

یا آزاد یا سیاوش 

جنس سریالای بهرنگ توفیقی همینه ،کلا به خون ختم میشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد هم امکان داره بمیره چون آزاد نشونه مرام و جوان مردی و ایناست که مثلا خودشو برای عشقش و رفیقش فدا میکنه اما هیچکس اونو نمیبینه مثل فیلم های قدیمی قبل از انقلاب  

فقط اونجایی ک لعنتی‌ مثل پلنگ، عشقش رو از جلو قطار نجات داد ،واقعا شعور مخاطب براشون مهم نیست؟؟؟

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

فقط اونجایی ک لعنتی‌ مثل پلنگ، عشقش رو از جلو قطار نجات داد ،واقعا شعور مخاطب براشون مهم نیست؟؟؟

دقیقااا،منم گفتم کی رسید

اصلا احتمال یک درصد تو واقعیت میشه طرف رو پیدا کرد نجاتم داد

دقیقااا،منم گفتم کی رسیداصلا احتمال یک درصد تو واقعیت میشه طرف رو پیدا کرد نجاتم داد

درست نیست دیگه ،فیلم باید باورپذیر باشه 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

کلا قصه است،زیاد با واقعیت کاری نداره

نمی گم این چیزا مثل خیانت و…نیست

ولی یه جوری سرهم نمیشن که با منطق جور دربیاد