2777
2789
عنوان

اونایی واژینیسموس داشتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 31 پست
سنگینی عاشورا گرفتتونروز قخط بود آخه 😂😂

خونه خالی بود

ولی یادم میاد جز استرس چیزی برام نداره خیلی بد بود

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

سلام عزیزم منم مشکل شما رو داشتم. لوبریکانتی که داشتم زود خشک میشد و احساس کردم مناسب من نیست. اگه مال شما خوبه با همون انجام بده. من رفتم یه وازلین کودک خریدم از اونا که بدون بو هستن و سبکن. اولش با یه مداد باریک شروع کردم. سرشو کا.ن.دوم بکش اگه نداشتی از یه انگشت دستکش پلاستیکی استفاده کن. خیلیا میگن دستکش لاتکس بهتره ولی چون ضخیم و چسبناکه من دوستش نداشتم. با اون مداد شروع کردم وارد می‌کردم. بعد که راحت می‌تونستم مداد رو جلو عقب کنم، با یه خودکار که یکم کلفت‌تر بود انجامش میدادم. بعدش ماژیک میذاشتم جاش. دو سه روز با همین روند انجامش بده. قشنگ وازلین یا لوبریکانت بمال و وارد کن. یکم بذار داخل بمونه که جا باز کنه و عضلاتت شل بشن بعد شروع کن یواش عقب و جلو کن. همه‌ی اینا رو پشت سر هم انجام بده ها. بعد از چند روز می‌بینی با همون ماژیک راحت انجام میشه. من به این مرحله که رسیدم و با قطر ماژیک راحت بودم، یکی از کرم‌های آرایشی دور چشمم که سرش کوچیک و گرد و بدون زاویه و بلند بود رو جایگزین ماژیک کردم و با اون قطر تمرین کردم. وقتی قطر رو بیشتر میکنی بذار مدتی داخل بمونه که عضلاتت عادت کنه. حتی من چندبار شب وارد کردم و گذاشتم تا صبح داخل بمونه که جا باز کنه. تضمینی بهتر میشی عزیزم. در این مدت همسرت رو قانع کن که اصلا نزدیکی نداشته باشین که روند جا باز کردن خیلی آروم و طبیعی جلو بره. سوالی داشتی ازم بپرس راهنماییت کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.