من موقع رابطه خیلی درد دارم با کلی تلاش دخولی هم اتفاق نمیوفته فقط درد و سوزشه با وجود روانکننده خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم میترسم زندگیمون نابود بشه🤕🥺
من اپن ممپقع. نفهمیدم ولی منم یه خورده این مشکل روداشتم
تا دوسال رابطه ی ما جوری بود که وقتی میخواست دخول بشه باید همسرم کلی بهم دلداری میداد که اصصلا نگران نباشم هروقت من گفتم پیش میره جلو و شل کن و این حرفا...تازه فهمیدم منم همین مشمل روداشتم وقتی اینارو میگفت آروم میشدم و خودمو شل میکردم همون اولش تا دخول کامل اینجوری بود بعدش کاملا راحت
فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماما هست ولی تجربه زیادی تو درمان این مشکل داره ده سال قبل خودشم اینجا عضو بود اره یه سایته ولی نمیدونم الان چه شکلی شده تبادل نظر داره یا نه ولی بهشون پیام بدید انلاین هم مشاوره میدن
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
ببخشید میپرسم شما هم اولش خیلی درد داشتین و دخول انجام نمیشد؟
من ترس از رابطه داشتم ، یعنی ذهنم جوری بود که فکر میکردم الان با یه درد خیلی غیر قابل تحمل مواجه میشم و موقع رابطه خودم رو سفت میکردم و منقبض میشدم و ببخشید انگار ورودی واژن من رو سیمان ریخته باشن ، اصلا باز نمیشد .
ولی بعد ۲ هفته رفتم از داروخانه ژل لوبریکانت خریدم و بعد اینکه احساس کردم کامل سِر شدم ، سعی کردم چشام رو ببندم و خودم رو شل کنم ، مثل موقعی که میگن آمپول میزنی هر چی خودتو شل کنی بهتره ، اونجوری دیگه راحت انجام شد . دیگه برای دو سه روز بعدش که بازم رابطه داشتیم ، راحت تر شده بودم و تا ۴ روز ازم خون میومد ولی نه به شدت روز اول ، هر دفعه کمتر شد و بعد دیگه بدن عادت میکنه .