2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر چه باید کرد

165 بازدید | 6 پست

اول بگم مادرشوهرم عممه

وضع مالی پدر شوهرم اینام خوبه شوهرمم همینطور متوسط فعلا اول زندگی هستیم

فقط این وسط بعضی چیزا اذیتم میکنه مثلا مادرشوهرم ب ظاهر خیلی داناست ولی بعضی رفتارش خوشم نمیاد 

همیشه جلو من میگه ما پول نداریم مثلا فلانی برای عروسش لباس خریده اون داره خریده ‌ . بعد میبینم برای دختراش همه چی میخره اصلا نه نمیگه حتی اگه نداشته باشه 

من توقع ندارم برام چیزی بخره اصلا

ولی شوهرمو پر می‌کنه این اذیتم می‌کنه 

بد اینکه موضوع دیگه من دوس ندارم هر هفته برم خونشون شوهرم ناراحت میشه میگم نمیام 

خودم با چشم دیدم ‌وقتیک تند تند میرم خونشون ( ب اصرار نامزدم) خیلی توجه نمیکنه میبینی ناهار املت میذاره برام. ولی یکم دیر ب دیر برم مثلا دو هفته یبار خیلی بهم میرسه دیگ هرجوره . 

واقعا ثابت شده هرچی کمتر برم بیام عزیز ترم 

چیکار کنم شوهرم انقد گیر نده بیا بریم؟ و اینک لطفاً خانما با سیاست بگن با شوهرم چجوری رفتار کنم پول بده بدون دعوا برام خرج کنه یا با خانوادشون چجوری رفتار کنم 😭😭

از مادرت بپرس ، یه عمر با اینا بوده باید فوت وقت اینا رو بلد باشه چرا از ما میپرسی

مامانم میگه با اونا کنار بیا فقط شوهرت کار کن

اونم من هرکاری میکنم نمیشه ینی یبار نشده بحث نکنیم. از الان ترس عروسیمو دارم من دوس دارم برم فرمالیته میدونم شوهرم قرارع ادا بریزه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خودتو مشغول نشون بده بگو عزیزم باشگاه دارم،ع عزیزم امشب جایی دعوتم یا مثلا بگو میخام برم پیش دوستم یا آرایشگاه کم کم عادت میکنه کمتر میگه یا بگو خوب تو بیا اینجا یا پیشنهاد بده برید بیرون کافه رستوران اینطور یاد میگیره برات خرج هم بکنه یا برای خرج کردن خودت خیلی ب خودت برس مثلا رفتید بیرون لباس تکراری نپوش یا میاد خونتون، یمورد دیگه مثلا رفتید بیرون جلوی ی مغازه بایست مثلا بگو اون شال جطوره؟بعد بگو خودم دوسش دارم برو تو مغازه خودت بخاه حساب کنی یا تعارف میکنه یا نه خودت میخری اما یاد میگیره تو احترام داری خرج داری

اونحایی ک میگی اگه زود زود بریم اهمیتی نمیده و بی ارزش میکنه.. ولی اگه دیر ب دیر بریم تحویل میگیره.. یه سریا اینجورین.. مثلا من وقتی بچه نداشتم و توو خونه تنها بودم هفته ای یکبار حداقل خودم میرفتم خونه مادرشوهر.. تا پامو میذاشتم خواهر شوهره متلکش سرو میشد.. بعدش دیگه نرفتم تنهایی و هر سری با شوهرم میرفتم ک متلک اون دختره دیگه نبود پیش شوهرم.. ولی وقتی باز هر هفته دوتایی میرفتیم ب چشم میدیدم ک با ما چجوری سرد رفتتر میکنن ولی با خونواده برادرشوهرم چجوری گرم برخورد میکنن.. پیش من جاریمو رو سر میذاشتن و با من هیچوقت پدرشوهرم حرف نمیزد.. ولی تا جاریم میومد نطقش باز میشد... یا مثلا اونا اومدنی هر سری میوه میاوردن وسط.. ولی ما رفتنی فقط چایی خالی.. دیگه منم سعی کردم رفتامدمو کمترش کنم... ولی اینا با رفتامد کم هم باز با من خوب رفتار نکردن.. مثلا تیکه های مادرشوهر با رفتامد کم هم هر سری بود. بیشتر میرفتی بی ارزش میکردن.. کمتر میرفتی متلک مینداختن ک اگه فلانی دورتر بره دیگه هیچوقت نمیبینیمش و... خلاصه آدم خوددرگیر همیشه درگیره... اونجاییم ک گفتی چیکار کنم تا شوهرمو پر نکنه همون راه چارش تنهایی نفرستادن شوهر پیش مادرشه.. مال منم اهل پر کردن زیر زیرکی بود جوری ک شوهرم از سیاستش متوجه نمیشد.. کلا غیرمستقیم پرش میکنه جون مستقیم اگه حرفی بهش بزنه میدونه اینوجوابشو رک میده... و اونجاییم ک گفتی چیکار کنم شوهرم بیشتر برام خرج کنه راه چارش اینه خواسته هاتو بهش بگی و یا هر ماه پولی برای خودت تعیین کنی.. من هر زنی رو دیدم هر ماه برای خودشون ماهانه تعیین کردن و شوهره هرماه هم پولشونو میده و خیلیا تیغ زنی هم میکنن ک من اینو ب شخصه اخلاقی نمیدونم... 

برای خرید و خرج کردن فقط پول تو جیبی تنظیم کن این حرف من تجربه ها پشتشه هرچند که تو زندگی ها متفاوته 

یک کارت به اسم خودت هرما یک پول مشخص ولی دیگه بعد اون پول کاریش نداشته باش که خراب میشه

برای خونه مادرشم مردا وقتی متاهل میشن هویتشون رو با زن و بچشون میبینن بابام همیشه میگه منکه تنها میرم خونه مامانی خیلی حس بدی دارم ولی با زن و بچم یه چیز دیگست انگار با اونا ارج و قرب داری سخت نگیر بهش سعی کن براش توضیح بدی اذیت نشه 

کسی که ریشه رنجش را نشناسد محکوم به تکرار آن است .