2777
2789
عنوان

میشه اونایی ک تو کار طلا واردن و از بازار طلا خبر دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 66 پست
انشاالله به امید خدا .پس ینی بنظرتون بخرم ؟؟؟

اگر نخوای بفروشی تا دو سه سال ، آره بخر 

طلا هیچوقت نمیاد پایین .

بعد ازشون نگه داری کن . به فک و فامیل هم نگو طلا داری ، میان دزدی

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی حاضری طلا ۲۰ م بشه🤯منم طلا دارم حاضرم ضرر کنم ولی هیچوقت این قیمتارو نبینم

ما دلمون نمیخواد . چیزیه که ثابت شده است 

تجربه نشون داده . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

عزیزم من منظورم به این بود که انشاالله بتونم خونه بخرم ...کی بدش میاد طلا اصلا بشه گرمی هزارتمن والا .از همه چی حرف در میارین

👩‍❤️‍👨

۷۰۰ الان اومده تو دستت یا تو بانک خوابونده بودی؟

الان طلا بالاس ولی نسبت به ۱۲ و ۱۵ و ۲۰(زیاد دور نیست)مفته💔

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

آخه با هفتصد تمن کجا میشه زمین خرید

زمین بخری ، برای فروشش به مشکل میخوری ، به آسونی فروش نمیره 

عزیزم من منظورم به این بود که انشاالله بتونم خونه بخرم ...کی بدش میاد طلا اصلا بشه گرمی هزارتمن والا ...

ان شاءالله صاحب خونه میشی❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

والا خانم اگه به من بود همه چی رو به نرخ زمان شاهی برمیگردوندم ،،منتها دست من کارگر قشر ضعیف نیست که 

👩‍❤️‍👨
عزیزم من منظورم به این بود که انشاالله بتونم خونه بخرم ...کی بدش میاد طلا اصلا بشه گرمی هزارتمن والا ...

آفرین دقیقا ، از همه چیز حرف درمیارن