بعد ازشون نگه داری کن . به فک و فامیل هم نگو طلا داری ، میان دزدی
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "
یعنی حاضری طلا ۲۰ م بشه🤯منم طلا دارم حاضرم ضرر کنم ولی هیچوقت این قیمتارو نبینم
ما دلمون نمیخواد . چیزیه که ثابت شده است
تجربه نشون داده .
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "
زمین بخری ، برای فروشش به مشکل میخوری ، به آسونی فروش نمیره
عزیزم من منظورم به این بود که انشاالله بتونم خونه بخرم ...کی بدش میاد طلا اصلا بشه گرمی هزارتمن والا ...
ان شاءالله صاحب خونه میشی❤️
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
[QUOTE=396211922]زمین بخر[/QUOTEفعلا که بازار زمین راکده فقط طلا همه زدن تو کار طلا نقد شوندگیش عالیه ولی زمین تا مشتری پیدا شده خیلی سخته تازه اگه بره بالا
عزیزم من منظورم به این بود که انشاالله بتونم خونه بخرم ...کی بدش میاد طلا اصلا بشه گرمی هزارتمن والا ...
آفرین دقیقا ، از همه چیز حرف درمیارن