دقیقا منم وقتی قیمت طلا رو دیدم اعصابم بهم ریخت واقعا دلم گرفت برای مردمم برای کسانی که مستاجرناونای ...
امیدوارم انشاالله ...امیدوارم روزی برسه که تک تک مردم ایران خونه از خودشون داشته باشند ...من خودم سالهاست مستأجرم و واقعا اذیت میشم ....ناشکری نمیکنم میگم سلامتی بچه هام اما واقعا سخته .....انشاالله شما هم به همه ی خواسته هاتون برسین و پیروز و موفق باشین 🌺🌺🌺❤️
من هم سکه داشتم هم طلاشکسته بیشترین سود توی طلای شکسته است. طلا انس جهانی داره ولی سکه ریسک داره به ...
ممنونم عزیزم بابت توضیحت❤️
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
مبارکتون باشه ،ایشالا به دل خوش ،،،،،اره والا تو این اوضاع هیشکی از فردا خبر نداره ،دقیقا روزگارمان ...
هنوز نخریدم منتظر وامممم هستم و فروش ماشین فعلا دراقدامیییم فعلا راکده بهترین موقع برای خربد خونه هست البته برای مصرفی نه سرمایهگذاری چون نقد شندگی سختی داره ان شالله شما هم صاحب خونه شین