من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
والا تا به چیزی میگی میپرن بهت ..خب ماهم کارگریم با هزاران زحمت و بدبختی این پولو بدست آوردیم ..من الان دلم میخواد ایران گلستان بشه .دلار تو ایران بشه دو هزارتمن .مگه من بخیل و حسودم ...چراااااا.اعصاب نمیذارن
والا تا به چیزی میگی میپرن بهت ..خب ماهم کارگریم با هزاران زحمت و بدبختی این پولو بدست آوردیم ..من ا ...
عزیزم من کی به شما پریدم؟مگه حرفی زدم که دلتون بشکنه؟
فقط اون قسمتشو بد متوجه شدم
ان شاءالله همه ی آدمایی که مستاجرن صاحب خونه بشن
من ادامه ندادم ولی شما همچنان دارین ادامه میدین به بحث با یک حرف من
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
عزیزم من کی به شما پریدم؟مگه حرفی زدم که دلتون بشکنه؟فقط اون قسمتشو بد متوجه شدم ان شاءالله همه ی آد ...
ببخشید منم منظوری ندارم .منم منظورم اینه که انشالله بتونم خونه بخرم .انشاالله همه ی مستأجرا بتونن خونه بخرن ....اصلا خدا کنه دلار بیاد به هزار تمن ...تحریم ها تموم بشه و مردم نفس راحتی بکشن ،این آرزوی قلبی منه برای ایرانمون ...خب یجوری گفتین آدم بهش بر میخوره ،،ماهم یه کارگریم و این پولو باهزار بدبختی و بیچارگی جمع کردیم ،هرچندم رقمی نیست که حتی بتونم باهاش چیزی بخرم