2777
2789
عنوان

میشه اونایی ک تو کار طلا واردن و از بازار طلا خبر دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 66 پست
آفرین دقیقا ، از همه چیز حرف درمیارن

انگار فحشش دادم 😐

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین دقیقا ، از همه چیز حرف درمیارن

والا تا به چیزی میگی میپرن بهت ..خب ماهم کارگریم با هزاران زحمت و بدبختی این پولو بدست آوردیم ..من الان دلم میخواد ایران گلستان بشه .دلار تو ایران بشه دو هزارتمن .مگه من بخیل و حسودم ...چراااااا.اعصاب نمیذارن

👩‍❤️‍👨
والا تا به چیزی میگی میپرن بهت ..خب ماهم کارگریم با هزاران زحمت و بدبختی این پولو بدست آوردیم ..من ا ...

عزیزم من کی به شما پریدم؟مگه حرفی زدم که دلتون بشکنه؟

فقط اون قسمتشو بد متوجه شدم 

ان شاءالله همه ی آدمایی که مستاجرن صاحب خونه بشن

من ادامه ندادم ولی شما همچنان دارین ادامه میدین به بحث با یک حرف من

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم من کی به شما پریدم؟مگه حرفی زدم که دلتون بشکنه؟فقط اون قسمتشو بد متوجه شدم ان شاءالله همه ی آد ...

ببخشید منم منظوری ندارم .منم منظورم اینه که انشالله بتونم خونه بخرم .انشاالله همه ی  مستأجرا بتونن خونه بخرن ....اصلا خدا کنه دلار بیاد به هزار تمن ...تحریم ها تموم بشه و مردم نفس راحتی بکشن ،این آرزوی قلبی منه برای ایرانمون ...خب یجوری گفتین آدم بهش بر میخوره ،،ماهم یه کارگریم و این پولو باهزار بدبختی و بیچارگی جمع کردیم ،هرچندم رقمی نیست که حتی بتونم باهاش چیزی بخرم 

👩‍❤️‍👨