2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه بگی از چه دستگاههایی استفاده میکردی؟ چرا ادامه ندادی؟

دستگاه هیدرودرم میکرودرم چکش سردو گرم لیزر خال بخور سرد گرم دستگاه کلاژن..والا دیسک گردنم دیگه اجازه ادامه نداد.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

فیشال کار نیستم ولی خودم هرماه میرم انجام میدم سوالی داشتی بابت فیشال و روتین پوستی میتونم جواب بدم

از چه دستگاهای استفاده میشه برات؟ قطعا راضی هستی که هرماه میری درسته؟

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

دستگاه هیدرودرم میکرودرم چکش سردو گرم لیزر خال بخور سرد گرم دستگاه کلاژن..والا دیسک گردنم دیگه اجازه ...

درآمدش چطور بود

دستگاه هیدرودرم میکرودرم چکش سردو گرم لیزر خال بخور سرد گرم دستگاه کلاژن..والا دیسک گردنم دیگه اجازه ...

از همه این دستگاه ها واسه ینفر استفاده میکردی؟یا با توجه به مشکلات پوستی نوع دستگاه تغییر میکنه؟

پرسیدم،ببین بلدی

1. بخور صورت (فیشیال استیمَر / دستگاه بخور اوزون‌دار) → برای باز کردن منافذ، نرم کردن پوست و آماده‌سازی.
  2. دستگاه وکیوم (ساکشن/میکرودرم آبریژن دستی) → برای تخلیه جوش‌های سرسیاه و پاکسازی عمیق.
  3. دستگاه میکرودرم ابریژن → لایه‌برداری سطحی پوست، روشن‌کنندگی و رفع لک و جای جوش.
  4. دستگاه اولتراسوند یا التراسونیک → برای جذب بهتر مواد مغذی و سرم‌ها داخل پوست.
  5. دستگاه آراف (RF) → برای لیفتینگ، کلاژن‌سازی و جوانسازی.
  6. دستگاه هیدروفیشیال (هیدرودرمی/اکوافیشیال) → پاکسازی عمیق با آب و سرم مخصوص، خیلی پرطرفدار.
  7. ماسک ال ای دی (LED Therapy Mask) → نوردرمانی برای آکنه، لک، چین‌وچروک و شفافیت پوست.
  8. دستگاه آیس رولر یا کرایو (سرمایشی) → بستن منافذ بعد از فیشال و کاهش التهاب.
  9. دستگاه اسپری اکسیژن (اکسیژن‌تراپی) → برای اکسیژن‌رسانی و شفاف‌کردن پوست

می‌خوام وارد این شغل بشم،تو چند جلسه و با چه هزینه ای یاد گرفتی؟

درآمدش چطور بود

خیلی خوبه یه کار راحت محیط اروم درامد عالی .والا کارتو درست انجام بدی زبون گرمو نرم داشته باشی خیلی خوبه حده اقل کم کم روزی ۵ میلیون درامد داره..ببین مشتری میومد مثلا فقط ماسک ابرسان میخواست من مشکل پوسشو میدیدم بهش درمان پیشنهاد میدادم .کارم خوب بود بعد اطرافیانش کار منو میدیدن اونام میومدن پیشم این روند ادامه داشت.توی شهر معروف شدم .شبای عید دیگه بارتو قشنگ میبندی

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بخور صورت (فیشیال استیمَر / دستگاه بخور اوزون‌دار) → برای باز کردن منافذ، نرم کردن پوست و آماده‌سازی ...

من بخوام وارد این شغل بشم همه‌ی این دستگاههارو باید بخرم؟؟؟

از همه این دستگاه ها واسه ینفر استفاده میکردی؟یا با توجه به مشکلات پوستی نوع دستگاه تغییر میکنه؟

باتوجه به مشکلشون هم دستگاه هم مواد فرق میکنه