2777
2789
خیلی خوبه یه کار راحت محیط اروم درامد عالی .والا کارتو درست انجام بدی زبون گرمو نرم داشته باشی خیلی ...

شما تهرانی؟من شهر کوچکی هستم 

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش

می‌خوام وارد این شغل بشم،تو چند جلسه و با چه هزینه ای یاد گرفتی؟

من ۸ جلسه رفتم فقط بخاطر مدرکش درکل استعداد زیادی توی پوست روتین اینا داشتم علاقم زیاد بود.قبل مدرک گرفتنم توخونه کار میکردم بعد دیگه مدرک گرفتم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تهرانی؟من شهر کوچکی هستم

نه منم شهرستانم.شهرمونم کوچیکه.ببین گلم پوست برای خانما خیلی مهمه موادت خوب باشه کارتو درست انجام بدی کلی مشتری پیدت میکنی .اولش سخته ولی باید زرنگ باشی.من اوایل که رفتم توی یه سالن کوچیک خب مشتری نبود خودم میرفتم بهشون پیشنهاد میدادم .اومده بودن رنگ مو اینا منم پاکسازی پیشنهاد میدادم کم کم دستگاهام بیشتر پیشرفته تر کردم و سالن بالا شهر رفتم.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

من ۸ جلسه رفتم فقط بخاطر مدرکش درکل استعداد زیادی توی پوست روتین اینا داشتم علاقم زیاد بود.قبل مدرک ...

منم خیلی علاقه دارم،اما میترسم مشتری نیاد برام،شما تو آرایشگاه کار کردی؟چجور رفتی خودتو معرفی کردی

نه منم شهرستانم.شهرمونم کوچیکه.ببین گلم پوست برای خانما خیلی مهمه موادت خوب باشه کارتو درست انجام بد ...

دستگاهاتو چکار کردی الان ک کار نمیکنی؟

منم خیلی علاقه دارم،اما میترسم مشتری نیاد برام،شما تو آرایشگاه کار کردی؟چجور رفتی خودتو معرفی کردی

مدرکم گرفتم بعد رفتم توی یه ارایشگاه مدرکم نشون دادم یه تخت بهم دادن.و مشتری جذب کردم .کم کم که معروف شدم دستم بازتر شد رفتم دستگاهای 

دستگاه میکرو درم ابریژن گرفتم دستگاه اکسیژن رسان پوست.اولتراسوند دستگاه نور درمانی.توی یه سالن معروف یه اتاق جدا گونه اجاره کردم داخلشو یکم خنزل پنزل چیدم یه تختو یه موسیقی ملایم و مشتری پولدار😁.

دستگاهاتو چکار کردی الان ک کار نمیکنی؟

دارم توخونه هستن 

مدرکم گرفتم بعد رفتم توی یه ارایشگاه مدرکم نشون دادم یه تخت بهم دادن.و مشتری جذب کردم .کم کم که معرو ...

خیلیم عالی 🤩 

حیف شد کاش ادامه میدادی،برند موادت چی بود؟

خیلیم عالی 🤩 حیف شد کاش ادامه میدادی،برند موادت چی بود؟

استوری درم اوردینری استی لادر

مشتری ها کاملا راضی بودن از برندها؟

اره بابا برندها گرونن.استی لادر استوری درم عالی بودن هرسه برند.قیمت سرمهاشون بالای ۷میلیون بود

[QUOTE=396193593]از چه دستگاهای استفاده میشه برات؟ قطعا راضی هستی که هرماه میری  ارع خیلی راضیم  اول صورت باشویند میشور انواع ماسک میزار بامیکرودرم دستگاهش هیدرودرم میکرودرم چربی ها جوش ها در میار بادستگاه پلاژن دستگاهی اسم اون نمیدونم ابرسانی عمیق میکنه دستگاهی سرت میزار انواع نور دار هرکدام برا یع چیز  ماسک ال ادی برقی  ها هست اون ها

[QUOTE=396193593]از چه دستگاهای استفاده میشه برات؟ قطعا راضی هستی که هرماه میری ارع خیلی راضیم اول ...

جلسه ای چند تومان میدی؟کدوم شهری؟

اره بابا برندها گرونن.استی لادر استوری درم عالی بودن هرسه برند.قیمت سرمهاشون بالای ۷میلیون بود

اینا رو از کجا می‌گرفتی که اصل باشن؟از هر مشتری چندتومن میگرفتی؟

اینا رو از کجا می‌گرفتی که اصل باشن؟از هر مشتری چندتومن میگرفتی؟

ازسایت سوراو میخرم فقط اون اصل داره توایران...