2777
2789

فحش و سر وصدا زیاد داشتیم ولی هیچوقت دست روم بلند نکرد

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

شوهر ندارم ولی اگه این اتفاق بیوفته انکار زندگیم تمومه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواست بمیرم فقط

تازه مقصر خودم بودم یه خودشیرینی با نامحرم کردم با اینکه چندین سال میشناختمش حساس و غیریتیه 

دیگه شیطون گول زد دیگه

ولی با این حال هنوز داره چند سال بابتش عذرخواهی میکنه

ولی آخرش میگه صدبار دیگم اینکارو بکنم صد بار بدتر منو میزنه

الحق منم شلوارشو به سرش کشیدم یه الم شنگه ای بپا کردم دو تا خونواده حریفم نبودن کوتاه نمیومدم تا چند روز

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

واقعا درک نمیکنم که چرا مرد اگه قراره کسی را بزنه اون شخص باید یه جنس ضعیف تر از خودش یه زن باشه اونم زن خودش شریک زندگیش . خب اگه خطا کرده تو هم توی زمینه های دیگه خطا کردی بی خطا که نبودی هیچ وقت مَرد

ببین هم با خودمو خودتم هم با هرکی پیاممو میخونه

غلط میکنه هرکی زنشو بزنه ولیییییییی مرد کنترل گره زندگیه

برای هرکسی ممکنه این اتفاق حتی یکبار

باید قبول کنیم سلطان جنگله

بازم میگم غلط میکنه هرکی بزنه

اینارو گفتم بگم زندگی تموم نمیشه و ماهم نباید خرابش کنیم با یکبار و اون احساس مرگ منم غلط بود

ولی ضربه بدیه واقعا 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه