2777
2789
عنوان

یعنی واقعا سه تا بچه زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 7339 بازدید | 272 پست
الان منی که یهو تو شرایطش قرار گرفتم چی فکر نمیکنید با این حرفا چی به سر بقیه میاد

بعد این همه سال تو نی نی سایت بودن باید به این نتیجه رسیده باشی که آدما خودخواه و خود رای شدن 

فقط از روی دل سیری یه چرتی میپرونن و اصلا براشون مهم نیست چی گفتن فقط مهمه که نظر خودشون را تحمیل کنن 

تو نشنیده نگیر

قدمش مبارک باشه 

انشاالله با آمدنش رزق و بر کت همراه خودش میاره و به همه ثابت میکنه تو کار خدا نباید دخالت کرد 

ببین کی دارم بهت میگم این بچه با آمدنش ورق زندگیت را ، به خیر و برکت برمیگردونه

الان کدوممون وضع رونالدو و ایلان ماسک رو داریمدرامد یک سالش برابره با بودجه کل کشور... منم بجاش بودم ...

بودجه کشور بیشتر از ثروت رونالدو و ایلان ماسکه

من بیشتر انگیزه دادم ب اسی

این همه ادم سعی کردن بگن بچه زیاد ....

منم مثال زدم یکم آروم شه 

برای شما مثال نزدم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اولا که مبارکتون باشه قدمش پر خیر و برکت باشه مطمئن باش حکمت خدا بوده و اون صلاح روح و زندگیت رو میدونه منم سومی رو باردارم ۳۹سالمه دختر بزرگم ۱۴سالشه و پسرم ۹ این تو راهیمم نور چشممه روی سرم جا داره شاکر خدا هم هستم بچه هامم بیش از اندازه خوشحالن و منتظرن اصلا هم به حرفهای دیگران اهمیت نده نه بی سوادیم نه بی فرهنگ همسرم دکترا داره خودم ارشد خودمم شاغلم وضع زندگیمم شکر خدا معمولیه مهم میدونی چیه مهم اینه توی سن ما دیگه ما با خودمون به صلح رسیدیم به پختگی رسیدیم خیلییییی با آرامش بهتری سومی رو هندل میکنیم نگران هیچی نباش توکل کن به خدا و لذت ببر از وجود هدیه ی تو دلت 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم اگر زندگیت خوبه و شوهرت آدم خوبیه سه تا خوبه

بعدشم ما از حکمت خدا خبر نداریم،یکی از آشناهامون بعد ۱۸ سال باردار شد دو تا بچه هم داشت

بعد خیلی ناراحت بود الان اون دو تا بچه دیگه اش ازدواج کردن سر زندگی هاشونن،شوهرم فوت شد و این بچه اش الان همدم و مونسشه،و خدا رو خیلی شکر میکنه

عزیزم نه به حرف اینایی که میگن زیاده و عقل نداری و چه خبره....گوش بده و نه اونایی که برات کف میزنند تشویقت می کنند تازه پیشنهاد چهارمی رو بهت میدن !!!

ببخشید جفتشون جو گیر هستند!!

الان شما دیگه بارداری و اون بچه تو وجود شما رشد می‌کنه

حالا چه شما آمادگیش داشتی چه نداشتی!

الان دیگه شما مسئول اون بچه ای که با دعوت شما به این دنیا داره میاد!

دیکه اسمش بچه ناخواسته رو ازش بردار!

باهاش ارتباط برقرار کن و باهاش حرف بزن!

باید دیگه هرکاری برای اون دوتا بچت میکنی برای اینم بکنی 

هرچه زودتر بپذیری هرچی زود کنار بیای و شروع کنی به برنامه ریزی برای هم خودت بهتره هم کوچولو !!!

اگه از لحاظ مالی مشکل نداری که فبها و فقط باید از لحاظ روحی خودت آماده کنی چون بچه به یه مادر افسرده، عصبی، خسته ،نالان احتیاجی نداره 

چون اون بچه همه امیدش به شما به عشق شماست 

اگه از لحاظ مالی جور نیستی که باید با همسرت برای حلش چاره کنید!!!

این حس های منفی رو هم از خودت دور کن و این کوچولو رو یه هدیه خاص و یه معجزه از سمت خدا بدون که یه روزی همین کوچولو میشه همه دنیات !!

بودجه کشور بیشتر از ثروت رونالدو و ایلان ماسکهمن بیشتر انگیزه دادم ب اسیاین همه ادم سعی کردن بگن بچه ...

اسی تقصیری نداره تعداد بچشم اصلا زیاد نیس، منظورم اون بدبختایی هس که مثلا تو سیستان بلوچستان بچه هاشون دمپایی ندارن حداقل ۴تابچه دارن بعدشم خنده داره که  وضع ایرانیارو با رونالدو و ایلان ماسک مقایسه کنی لااقل میگفتی دارا و ندار. نه ادمای معمولی  با مولتی تلیاردر 

اسی تقصیری نداره تعداد بچشم اصلا زیاد نیس، منظورم اون بدبختایی هس که مثلا تو سیستان بلوچستان بچه هاش ...

من اسی رو گفتم اصلا 

کسی ک عقل داشته باشه میدونه وقتی نون شب ندارن چطور میتونه ماهانه کلی پول خرج پوشاک و شیرخشک کنه

الانم روز ب روز بیشتر میشه

ولی اسی خداروشکر داره فقط از تعدادش ناراحته

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

سلام عزیزم  به جمع مادرشوهرا خوش اومدی👏👏👏😍😍😍😂😂

من خودم مشکل مالی ندارم چون حوصله بچه داری ندارم یکی بیشتر نیاوردم تا دو سال پیش ناخواسته باردار شدم و الان یه پسر ۱۵ساله و یه دختر یکسال و خرده ای دارم🥰🥰🥰

اینقدر دخترم گل و ماهه که پشیمونم چرا چند تا بچه نیاوردم حیف که دیگه سنم اجازه نمیده 

شما باید مراقب میبودی ولی چون این بلا سر خودمم اومد حالا که اینطوری شده باید صدتو براش بذاری مخصوصا پسرا انرژی زیادی از ادم میگیرن خواهر بزرگا هم کمک میکنن پسر منکه خیلی کمکه

و حرف مردم اصلا مهم نیست با اینکه من برا هر دو تا بچه هام از الان دو تا اپارتمان خریدم ولی بهت میگم مالی هم فقط بتونی هزینه خوراک پوشاک و درمان و اموزش رو بدی اونطوری که خودشون دوست دارن کافیه

خواهر منم سومی ناخواسته باردارم ولی شوهرم آدم خوبی نیست پسر دومم‌یک سالشه منم خودم دل انداختن ندارم خیلی سخت بود فهمیدم کلی ناراحتی کردم در نهایت گفتم حالا که شده بمونه دیگه ولی شوهره میگه نمیخوام بچه دنبال دارو هست از طرفی انقدر زندگیم باهاش سخته دلم هم نمیاد یه موجود دیگه گرفتار بشه به زور بی پناهی جدا نشدم همش با هاش تو شکمم حرف میزنم میگم مامان شرایط اینجوریه به پسر کوچیکم نگاه میکنم به بزرگه که هنوز ۵ سالش نیست هیچ کسم ندارم برای خودم سؤال بود میتونم از پسش بربیام با این حال راضی شدم ولی اون مسره میگه نمیخواد منم هنوز دودلم از طرفی دوستش دارم این جنین رو بهش حس دارم از طرفی شرایط زندگی و اون شوهر که هر لحظه احتمال جدایی میره شک میندازتم دلم نمیاد گرفتار بشه برام دعا کنید

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

هرکی سبک زندگی خودشو داره عزیزم

اگه از نظر مالی و ذهنی طرف بتونه هفتا هشتا هم بیاره از نظر من اوکیه

چون بیشتر از نظر مالی خیلیا تو فشارن سر بچه و البته ذهن اروم و اخلاقشم باید داشت تا بچه خوب تربیت بشه😅

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍