2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی میدین به بچه هاتون خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 3680 بازدید | 130 پست

من امروز واسه بچه هام ۲ تا لقمه نون پنیر خیار و یه سیب قارچ کردم گذاشتم

برای فردا هم سیب زمینی گذاشتم بپزه باهاش لقمه درست کنم براشون با یکی یه سیب

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز واسه بچه هام ۲ تا لقمه نون پنیر خیار و یه سیب قارچ کردم گذاشتمبرای فردا هم سیب زمینی گذاشتم ...

امروز هیچی نخورده بود گفتش  خونه صبانه خوردم دیگه نتونستم

ولی ناهارش کامل خورد 

دیگه چیز مختصر میزارم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

تازه من فک‌میکنم کمه چهارتا زنگ استراحت دارنا اینهمه هم خسته میشن فعالیت میکنن گناه دارن چاق هم نشدن ...

چارتا زنگ تفریح دارن یا سه تا ؟؟؟  من عین این خنگولا فعلا هیچی نمیدونم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

مامان من شب پول میداد بهم دیگه صبح اصلا از خواب هم بلند نمیشد خودم بلند میشدم لباسم میپوشیدم میرفتم ...

چقدر وحشتناک من خیلی میترسم بچم تنها بره باورت نمیشه پسرم الان بیست ساله میشه به سلامتی من تا کلاس ششم میبردمش مدرسه خودمم می‌رفتم دنبالش.. هرچی همسرم می‌گفت بزرگ شده گوش نمیدادم تا که رفتیم نزدیک به یک مدرسه اثاث کشی کردیم خیلی نزدیک بود کم کم گذاشتم بره تنها خودمم بعضی وقتا می‌رفتم یواشکی 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
چقدر وحشتناک من خیلی میترسم بچم تنها بره باورت نمیشه پسرم الان بیست ساله میشه به سلامتی من تا کلاس ش ...

خداحفظ ش کنه 

ن مامان من بییخال بود 

راه مدرسه هم دور بود 

تموم ۱۲ سال خودم تنها رفتم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
خداحفظ ش کنه ن مامان من بییخال بود راه مدرسه هم دور بود تموم ۱۲ سال خودم تنها رفتم

ممنون گلم خدا شمارم حفظ کنه ♥️اشکال نداره عزیزم انشاالله همیشه موفق باشی گلم 😘 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
ممنون گلم خدا شمارم حفظ کنه ♥️اشکال نداره عزیزم انشاالله همیشه موفق باشی گلم 😘

قربونت 💙

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
من امروز هیچی از خوراکیاشو نخورده بود گفت نتونستم تو خونه صبونه میخورع یه چیز مختصری میزارم بهتر ه ...

اره وقتی صبونه بخوره دیگ میلش نمیکشه همین میوه و خوراکی سالم بهتره معده ندارن ک بچها اندازه گنجشکه دیگ

❤️❤️❤️