2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی میدین به بچه هاتون خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 130 پست
خوش بحالتون ناهار بچه هاتون مدرسه نیستن پسر من تا دو و نیم مدرسه آن.لقمه نون پنیر نمیخوره شیر پاکتی ...

اگه مدرسشون  ناهار میده  خودتو اذیت نکن هیچ نزاز گشنه شه همونو بخوره

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیریا ابمیوه

کیک یا بیسکویت

لقمه نان و پنیر گردو

اجیل یا مغزجات

میوه 

همیشه همشو نمیزارم

سه چهارتاشو میزارم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
کلاس اولیه غیرانتفاعیه مام شونصد نفر بودیم :)

نون تست بگیر روی نون کره بادام زمینی بریز اگر خوشش میاد دارچین یه کم عسل و تیکه های کوچیک موز 😋😋بقول پسرم طعمش خداست 😁😁با شیر کاکاعو 

من برا پسرم کباب تابه هم میذارم البته پسرم بزرگه تا ۲ مدرسه هستن 

الویه سالاد ماکارونی ساندویچ مرغ کتلت فلافل و ....

خیلی بچه بد غذا بده خدا کمکمون کنه با این بچه ها دیوونه نشیم زمان ما کی ناز مارو می‌خرید🥲😅

مامان من شب پول میداد بهم دیگه صبح اصلا از خواب هم بلند نمیشد خودم بلند میشدم لباسم میپوشیدم میرفتم مدرسه بچه 7ساله

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

من نون پنیر گردو ویدونه کیک دادم بهش

روزای دیگه نیوه میخرم ببره امروز میوه نداشتیم

صبحانه هم اکثرا پنیر میبره چون مدرسشون روی صبحانه ساده خیلی تاکید دارن که بچه های دیگه هوس نکنن

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
اسی جان ازهمون اول عادتش بده به ساندویچ وغذای خونگی

اره  سعیم  همینه  دخترم  خوش غذاس ولی متاسفانه  از کتلتو ساندویچ و کباب تابه ای و اینا خوشش نمیاد 

کوکو سیب زمینی دوس داره که خاصیت چندانی نداره و فقط اضافه وزن میاره:(

نون باگت روباوردنه قشنگ صاف ونازکش کن 

شکلات صبحونه بزن روش 

بعدم یه موزسالم بذاروسطش ورول کن 

بعدبرش بزن 

این واسه بچه های بدغذاعالیه 

خودم پنیرگردو.پنیرپسته .الویه .کوکو.اسنک تخم مرغ میذارم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من نون پنیر گردو ویدونه کیک دادم بهشروزای دیگه نیوه میخرم ببره امروز میوه نداشتیمصبحانه هم اکثرا پنی ...

نونو پنیر خیلی خوبه من یکمم کره میزنم طعمش بهتر شه 

شیرینیجات  هرچی کمتر بزاریم بهتره 

نون باگت روباوردنه قشنگ صاف ونازکش کن شکلات صبحونه بزن روش بعدم یه موزسالم بذاروسطش ورول کن بعدبرش ب ...

الویم  گزینه خوبیه  دخترمم عاشقشه  مرسی گفتی حتما درست کنم برا هفته اینده

من برا داداشم پاستا گذاشتم چون شام دیشب بود و خیلی دوس داره با ی شیر کاکائو و کیک

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

مامان من شب پول میداد بهم دیگه صبح اصلا از خواب هم بلند نمیشد خودم بلند میشدم لباسم میپوشیدم میرفتم ...

منم  یادمه همش بادپستام پفکو لواشک میخریدیم :))) اونموقع  رسیدگی زیاد باب نبود 

یه دوست داشتم  اون مثلا مامانش اهمیت میداد  ساندیسو کیک میخرید ما پفک :(

کلاس اولیه غیرانتفاعیه مام شونصد نفر بودیم :)

بچه های منم غیر انتفاعی هستن هر دوشون از اول ۳۰،۳۱ یکی دو بار که کم بودن ۲۶ نفر 

تغذیه بچه  کمه خیلی بهتره کیکش و اینا رو هم خودت درست کنی واسش 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
من برا داداشم پاستا گذاشتم چون شام دیشب بود و خیلی دوس داره با ی شیر کاکائو و کیک

پاستارو موافقم  شیرکاکائو کیکو نه  هرچند چه میشه کرد بچه ها دوس دارن