2777
2789
عنوان

اقا خو من پسر دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم دخترم داداش دار بشه آینده

خودم ک نداشتم هعی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بیشتر دوستام که داداش بزرگ چندتا داشتن بهم گفتن خوشبحالت داداش نداری انگار سایه خر بالاسرته....

همش الکیه

غر الکیه من دوستام ک داداش داشتن غم نداشتن چ ت دعوا چ ت ازدواج

من همیشه خودم باید رو پا خودم میبودم مادرم مریض بود خودم بردمش تهران بابام مریض بود کسیو نداشتیم بهمون محبت کنه جای مردو بگیره اما دوستام داشتن 

من ن ب مال کسی حسادت کردم ن ب قیافه خوشگلی ن ب زندگی خوبشون همیشه دعا کردم خدا بیشتر بهشون بده اما ب داداش داشتنشون حسودی کردم اونا پشتوانه داشتن انا من نه همیشه خودم باید بارمو از رو زمین ور میداشتم

همش الکیهغر الکیه من دوستام ک داداش داشتن غم نداشتن چ ت دعوا چ ت ازدواجمن همیشه خودم باید رو پا خودم ...

اینجوری گفتی دلم لرزید من دوتا دختر دارم یعنی دخترام فردا روزی تنها میمیونن شما خواهر داشتی یا تنها بودی

اینجوری گفتی دلم لرزید من دوتا دختر دارم یعنی دخترام فردا روزی تنها میمیونن شما خواهر داشتی یا تنها ...

بله ی دونه خاهر دارم

ما پدرمون مشکل داشت مجبور بودیم رو پای خودمون وایسیم ک کسی چیزی نگع بهمون 

اگر دخترات پدر داشته باشن غمی ندارن ک 

بله ی دونه خاهر دارمما پدرمون مشکل داشت مجبور بودیم رو پای خودمون وایسیم ک کسی چیزی نگع بهمون اگر دخ ...

اره پدر دادن ولی آدم نمیدونه که چی جلو راهشه پدر تا کی زندست. من خودم دوتا برادر دارم بزرگه که بدبخت شده اعتیاد داره هیچ جوره خوب نمیشه اصلاا از ماهم خبر نداره اون یکی هم کوچولوعه

اره پدر دادن ولی آدم نمیدونه که چی جلو راهشه پدر تا کی زندست. من خودم دوتا برادر دارم بزرگه که بدبخت ...

ایشالا خدا حفظشون کنه

اگ میدونی و میتونی ک ی داداش بیار