2777
2789
عنوان

امسال خیلی دلم پاییز رو میخواست

48 بازدید | 5 پست

خیلی خوشحالم داره پاییز میشه بچه ها میرن مدرسه کاش منم مدرسه ای بودم از مدرسه بر میگشتم هیچ کاری نداشتم برای امتحان فردا میخوندم غذامون میخوردم بازی می‌کردم هیچ کار و وظیفه دیگه ای نداشتم مشکلاتم کم بود

اما هنوزم حال هوای پاییز خیلی دوست دارم  پنجره رو باز کردم الان دختر کنارمه ی باد خنک خوبی میاد آرامش میگیرم مخصوصا وقتی یاد خاطراتم میفتم‌ و دخترم  کنارمه خیلی حس خوبیه امیدوارم پاییز برای هممون پر از خیر برکت شادی باشه و به تمام خواسته های قلبی مون برسیم، نظر شما چیه؟

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

تابستون کثافتی داشتیم 

امیدوارم پاییز خوبی پیش رو باشه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فصل بالا رفتن آمار افسردگی

آره البته من خودمو دخترم توی خونه ایم فقط اگر بخام بخاطر بارداری اینا برم دکتر میرم بیرون ولی بچه سرما نخوره خیلی بده

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

نه بابا من تازه شاد تر هم میشم تو پاییز

هوا تکلیفش که معلوم نیست کی سرده کی گرم

هوا خشک، باد، ماشاالله بارندگی هم که نداریم شکر خدا

هوای سرد و خشک و باد اصلا پوست ندارم

انگار طبیعت مرده، زندگی در جریان نیست، همه تا هوا سرد میشه یا غروب میکنه میرن خونه هاشون، 

همینکه هوا زود تاریک میشه آدم به کاراش نمیتونه برسه