2777
2789

الانو نبینید خیلی راحت می‌رید کافه، رستوران یا هرجا؛ دست تو دست، بغل تو بغل با پارتنرتون حال می‌کنید.

کنکوری بودیم منو دوتا رفیقم و۳تا دختر هم‌کلاسی رفتیم آبمیوه بخوریم؛ گرفتن‌ بردن‌مون پاسگاه.

خداشاهده بابای یکی از دخترا داد می‌زد دخترمون اغفال شده، اون بیناموسارو اعدام کنید

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قراره اول تو کافه گوشیه دختره زنگ خورد، دستشو برد تو کیفش و هرچی میگشت پیداش نمیکرد. گفت: نکنه تو خونه جا گذاشتمش...

اونجا بود گفتم این همونه که دنبالشم.

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

‏دعوا با باباها هم عجیبه، اصلا چیزی به اسم قهر کردن بعد پروسه‌ی دعوا تو سیستمشون وجود نداره، هر چقدرم دعوا بد باشه پنج دقیقه بعدش میان میگن این فیلترشکنم چرا کار نمیکنه بابا؟

‏من سوتی‌های زیادی تو زندگیم دارم ولی هیچکدوم به پای اون نمیرسه که تو گلخونه کار میکردم طرف اومد کود حیوانی خرید موقع رفتن گفت دستتون درد نکنه و من گفتم نوش جونتون

‏امروز تو پارک یه دختر پسرَ رو دیدم داشتن لب هم‌دیگه رو می‌بوسیدن ، این صحنه منو یاد جوونیم انداخت، اون موقع هم یه بار تو پارک دو نفرو دیده بودم که داشتن لب می‌گرفتن

از هر ۸ نفری که میپرسم دماغتو کجا عمل کردی ۷ تاش برا اینه که بدونم کدوم دکتره که اونجا عمل نکنم؛ اونوقت چسی میان که اممم نه ببین خوشم نمیاد اسم دکترمو بگم.

جدی چی میزنید :)

تنها جایی که نباید دوست دخترت رو تایید کنی وقتیه که داره از یه دختر دیگه تعریف میکنه، فقط خفه شو و گوش کن.

‏وقتی توی زیرنویس کلمه OK رو هم برام ترجمه می‌کنن خیلی بهم برمی‌خوره. OK رو که دیگه همه بلدن. ترجمه نکن بذار روی پای خودم وایستم‌.

‏اکس منم دقیقا مثل ترامپ بود  میومد میرید به اعصاب و زندگیم بعد می‌گفت خب بسه دیگه بیا باهم مهربون باشیم