2777
2789

آدم بخاطر دانلود یه قسمت سریال به دیوصصصی میوفته

چرا من باید توی گروه صیغه یابی عضو بشم تا تو بهم فایلو بدی.

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

همسرم قبلا دوست بودیم ، اومد دم در خونه دنبالم و رفتیم بیرون ، قبل پریودی بشدت هوس خوراکی میکنم بهم گفت چی دلت کشیده بخرم گفتم نون خامه ایی 

رفت دو کیلو نون خامه ایی خرید بردم خونه ، دم در پدرم اینا خوش بش میکردند مامانم از اون شیرینی ها جدا کرد داد به دوست پسرم ، بعد که بابا اینا رفتن من رفتم که ازش خداحافظی کنم چون مدتی نمی دیدمش 

بهش گفتم میشه یه دونه شیرینی بردارم گفت آره همه اش بردار من همه تون بسته برداشتم آوردم خونه 🤐

قیافه من 😌

قیافه مامان بابام 😳

هنوز همسرم تعریف می‌کنه می‌خنده میگه فهمیدم چقدر انقلاب درونی قبل پریودی در وجودت رخ میده ...

خنده دار نیست بیشتر گریه آور که ابرو برای خودم نگذاشتم اما فضا خواستم عوض کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از چیزایی که هیچوقت قرار نیست برام عادی بشه هم بچه گربه‌ست. یعنی چی که انقد کوچولویی؟ :((((( چجوری انقد نازی؟ :((( صدات چرا اینجوریه؟ :((( تو دهن جا میشی؟!

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....

یه دوست داشتم ۸ تا عکس از دوست‌پسرش بهم نشون داد همه‌شونم می‌گفت اینجا خوب نیفتاده، کاش زودتر قبول کنه دوست پسرش شخممممیه، گناه داره.

‏زن داشتن حتی تو تعمیر کولرم تاثیر داره

تا کمر توی کولری دهنت داره سرویس میشه

یه دختر خوشگل با چادر نصف نیمه بوست میکنه میگه حاااااامد فرق نوار تفلون با چسب برق چیه؟

‏به دختره ميگم گوشيم داره خاموش ميشه ميگه اسكرين بده شارژتو ببينم

اعتماد كه تو رابطه نباشه حتي يه دروغ ساده نميشه گفت

یکی از عجیب‌ترین مکالمه هام این بود که دختره اومد گفت حالم خیلی بده میخوام باهات حرف بزنم، میشه؟

گفتم آره، راحت باش، چی شده؟

گفت ولش کن نمیخوام راجبش حرف بزنم

کافیه من از یکی خوشم بیاد 

یا اهل دوستى نیست 

یا دورغگو از آب در میاد 

یا ثبات دوستى نداره 

یا میمیره

یا فلج میشه 

یا  بازی در میاره

یا برمیگرده به رابطه ی قبلیش 

90% مواردم عاشق یکی دیگَست

در بهترین حالتم یا متاهل یا میره خارج 

شانس نیس ک.....خره

دختر فامیل ما یه سالش بود میره سر کشو دونه های خاک ژله ای ورمیداره میخوره چند ساعت بعدش مامانش تو پوشکش دونه های بزرگ شده خاک ژله ای میبینه😂🤣

لایک ممنوع🙏